Bukan Blog Kamu: Nama panggilan untuk isteri.. betul ke macam ni?

Friday, November 2

Nama panggilan untuk isteri.. betul ke macam ni?





Dengan harapan penuh saya meminta dan berdoa agar
suami kita ni dan puan-puan serta bakal suami anda tidak 
melabel anda sebegini rupa hehe.. biarlah tetap kasih
sepanjang hayat kita ya.. yang dah lama kawin tapi tetap
utuh berkasih sayang.. tahniah diucapkan.. mungkin
boleh share sesuatu yang mana boleh kita ikut ye takk?




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

18 2 ORANG KATA:

Rai Ourkizuna said...

so far tengok mak+ayah dengan tuk+nenek akak masih lagi "my lovely wife"

alhamdulillah.. :D

eMMe said...

hope leh menten la seperti pengantin baru... hari2 romantik... sampai ke tua.. InsyaAllah...

Mrs Lurve said...

masih maintain ag skrg nie..kalo hubby tukar, siapla...letak pulak dkt hfon azie tongkat tua hahahaha..

:: Mrs.Eady :: said...

so far tak pernah tukar lagi dari dulu sampai skrg nie :)

Qhaifa Nur said...

perkataan 'sayang' masih dibibir...
mudahan kekal hingga hujung nyawa...

permatabiru said...

'sayang' selamanya juga..dengan harapan ungkapan dibibir tu tak dilupakan...

Kesuma Angsana said...

insyaAlllah so far masih sama je even after 15 years bersama

Tentang Kita said...

harap2 panggilan tu takkan berubah dr saat lafazkan ijab & qabul sehingga ke akhir hayat

Cik Nur said...

wrong number..adehh..!
ade ke yg buat gitu...!

are_lin@yu said...

hehehe klu jd cmni kena kerat kpla ni..hihi

Kak Izan said...

Oohhhh tidak... ups... Ya Allah semoga kita tidak dilabel begitu hingga hujung nyawa... :D

Che Rosliza Che mat said...

nasib baik hubby cr still sama..

Fendy said...

ada saja org mcm ni....hehe..xbaik buat isteri mcm ni

puan.mila said...

insyaAllah xkan mcm ni..asben letak "my cayang" je :)

Karukord Jagau's said...

Haiyook...! Wrong number ekekkee

ct kektus said...

tak mau lah bila dah tua, makin tak mesra. hukhuk sampai hati panggil bukit aman, ibu pejabat tu semua.

LelakiSemalam said...

kahkahkah!



ntah ...no komen!



kahkahkah!

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sampai skang husband wani ttp guna yg no 1 tu hehehe..Alhamdulillah kan semoga berterusan mcm tuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...