Bukan Blog Kamu: Tahun 2012... Tahun Bayi Lelaki???

Friday, November 23

Tahun 2012... Tahun Bayi Lelaki???

tempel gambar anak sendiri.... buleyy?

Penanya A : Dapat baby apa?
Saya : Saya dapat baby boy...
Penanya : Ramai betul tahun ni lelaki...

Penanya B : Wahh.. dapat baby.. lelaki ke perempuan?
Saya : Saya dapat baby lelaki...
Penanya B : Oh lelaki lagi.. ramainya lelaki..

Ramai betul kawan dan kenalan saya bersalin tahun 2012 ni..
dan rata-rata ramai juga yang dapat bayi lelaki... saya juga!
Mana2 saya pergi... berjumpa dan berbual-bual..
mesti ramai yang akan cakap ayat yang sama..

"Ramainya lelaki tahun ni"

cemana plak kat tempat anda?? adakah sama kenyataan ini...?



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

23 2 ORANG KATA:

Masya said...

assalamualikum.....

baru sempat balas kunjungan....

iyerlah yg dtg blog saya pun ramai dok search mcm mane nak dapat baby boy kikikikikiki....

Ct Noraishah said...

tempat saya pula perempuan. seorang lelaki dan 3 perempuan hehe

Huda said...

oh tak sure lagi, hehe

lienda said...

saya pun nak anak lelaki :-)

Cho Zila said...

adik saya yang sarattu pun tunggu baby boy...

Mrs Lurve said...

sorg je kat ofis nie bersalin..baby gurl

Rai Ourkizuna said...

selalu jugak orang kata ada musim musim gitu..masa zaman akak bersalin damia tu musim anak pompuan..haha..

kakak akak pun bersalin anak lelaki awal tahun aritu..

Mrs Velentine said...

tahun 2010 ramai bby girl..

Ena's Palace said...

adik dan kakak sy pun salin tahun nu...dorang pun dpt bby laki jugak

are_lin@yu said...

tunggu mber plk lg 3 org nk brsalin nk tgk lki ka prmpn..hihi..

Kakzakie said...

Bila lihat gambar macam dah besarlah Bert. Belum lepas hari lagi dah nampak cerdik.

Kakak tak dapat nak lelaki:)

Arina Shamsul said...

tak perasan pulak..hehehe.

Cik Nur said...

ermm..xtahu pula..sebab xde kwn2 yg beranak tahun ni, tahun depan insyaALLAH ramai lah yg nak bersalin..heee.. :)

Kesuma Angsana said...

ye kot !

izzah said...

sy terkecuali..hehe..sy dpt baby girl =)

Eina Maina said...

Saya pun mengandungkan anak lelaki...
=)

Sufia Mahzan said...

Bila kate anak lelaki je mesti diaorg kaitkan dgn Tahun Naga..haha. Ape kaitannya? Tak tahulah.. malas nak search.nnt khurafat pulak..hehe

dya bunga said...

xperasan pula..hihi

misshannajr said...

oh ye ker..tak perasan pula tp yer kot haha

LiNda said...

haah, dgr cite rmai gak kawan2 dpt ank laki..ok la tu rmai laki, nanti xde masalah rmai sgt kaum wanita..hihi.

lelamaisara said...

hai bert..

yeke bert..hehehhe...sekarang ni sya dikelilingi dengan bayi perempuan lak..hehehe

Che Rosliza Che mat said...

kat sini pun baby boy yg ramai...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

Yer ker xpasan la bert

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...