Bukan Blog Kamu: Krabi... Mu Tunggu Beliau Datang..

Wednesday, June 11

Krabi... Mu Tunggu Beliau Datang..



Semalam sudah beliau gerak ke utara dan bermalam 
di Changlun Kedah.. selamat sampai sudah..
harini beliau meneruskan perjalanan kira2 dalam 4 jam
lagi menuju ke destinasi iaitu Krabi.. bininya?

ok tinggal hehe... asalnya nak join tapi tak jadi join..
takde kenderaan dan yang pasti bukan ikut merempit hihi..

ni konvoi hari tu ke uum kedah

dapat call pagi tadi tapi sayang sekali tak angkat call..
tengah mandikan si anak bujang... tapi dapat pesanan ringkas
beliau mengucapkan tata dan mendoakan keselamatan beliau.. 
alaaaa tak sempat nak lebiyu2 sebelum gerak masuk ke thailand..

ok lah buat encik laki.. semoga selamat dalam perjalanan
kekonvoian pergi dan pulang dari sana.. jangan lupe
ole2 kalau muat beg nak sumbat hehe...






Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

1 2 ORANG KATA:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...