Bukan Blog Kamu: Cikgu Shida dilamar pulak

Monday, May 30

Cikgu Shida dilamar pulak


saper layan metro semalam???
ingatkan dilamar jejaka..
rupanya dilamar produser untuk berlakon telefilem plak...
wahwahwah.. bertambah2 fofular la cikgu shida nih hehehe...


tajuk telefilem yang bakal ditayangkan lepas raya nanti..
"Cikgu Shida Cari Jodoh" sebagai watak utama tu..
wahwahwah.. dasatttnyer beliau nih kihkihkih...


dari pembuat video sendiri beralih kepada pelakon..
dari telefilem silap haribulan boleh berlakon filem terus..
agak2 laku tak filem kalo dia jadi heroin segandingan
dengan pelakon2 kacak kat malaysia ni....??


bila dah geleme.. tinggallah kerjaya cikgu yang nyata lebih mulia..
pastinye anak2 muridnye merinduinya...
dan lebih pasti makin kurang la video miming yang akan dihasilkan lagi..
maka lebih sedihla peminat2 cikgu shida nak menyaksikan
beliau miming lagi.. wuwuwuww....


Metro Ahad

Saya akhirnya ‘dilamar’ tetapi bukan daripada jejaka untuk dipinang,

sebaliknya tawaran berlakon dalam sebuah telefilem,” kata ratu miming,

Roshida Abd Aziz, 30, (gambar) atau dikenali sebagai Cikgu Shida

yang kini popular di kalangan pelayar Internet tempatan apabila klip video

miming diciptanya meraih populariti luar biasa selepas

ditayangkan di laman web Youtube.



Cikgu Shida yang masih bujang dilamar sebuah syarikat perfileman

baru-baru ini untuk berlakon dalam sebuah telefilem bertajuk

‘Cikgu Shida Cari Jodoh’ yang bakal ditayangkan pada Aidilfitri depan.

Telefilem 90 minit itu akan memulakan penggambaran Jumaat ini,

dan paling menarik, Cikgu Shida akan tampil sebagai pelakon utama.


Cikgu Shida yang ditemui di kediamannya di sini semalam berkata,

dia menerima tawaran itu dan menganggap ia rezeki buatnya,

malah tidak sabar-sabar mahu mencuba bidang baru itu.



“Tajuknya menarik... Cikgu Shida Cari Jodoh,

malah saya difahamkan telefilem itu berkisar mengenai seorang

cikgu wanita yang gila-gila selain turut menyelitkan

kisah suka duka dan kehidupan seorang cikgu.


saper yang tabace lagi kisah beliau dilamar meh layan SINI



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

2 2 ORANG KATA:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

metro dah takde story yg lg penting & best nak buat cover kat frontpage..

Dan nak tambah sikit, makin riak la jadinya. skrg pun statement mengalahkan artis no1 malaysia dah. Sampai Fanpage pun asyik remove fans yg tak aktif berkomen.. Artis pun takde buat camtu

TWEETY BERT said...

yeke?? eeee dah bajet diva la ni... tape tengok jerla nanti ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...