Bukan Blog Kamu: Bloglist Sahabat BPM - updated

Tuesday, February 22

Bloglist Sahabat BPM - updated



Beliau nak buat satu lagi bloglist untuk mengisi ruang sidebar blog ni. jadi kepada anda yang nak beliau masukkan link blognya dalam bloglist ni, inilah peluang nya..


Caranya mudah saja, hanya perlu buat satu entri yang mengandungi:
  1. Tajuk "Bloglist Sahabat BPM"
  2. Link entri ini
  3. Jawab soalan ini : Siapakah pengasas BPM? jangan lupa sertakan link blognya sekali.
  4. Nyatakan dengan ringkas kenapa anda mahu blog anda masuk dalam bloglist BPM.

Mudah kan? kira senang la tu, heheh.. ok lah bila sudah siap entri tersebut sila tinggalkan link entri itu dalam komen di bawah ini.


Tawaran ini akan berakhir bila-bila masa. paling lewat esok hari atau paling cepat malam ini. harap anda rebut peluang ini.

...............................................................................................................


Siapakah pengasas BPM????

sudah semestinya Encik Azman Roslan


Nyatakan dengan ringkas kenapa anda mahu
blog anda masuk dalam bloglist BPM

cemane leh tak pasan soklan no 4 tuh haha..
ok2.. saya dengan relahati tanpa pakserela
inigin menjoinkan diri dalam blog list BPM
kerna saya suke blog ini serta saya juga sedang giat
mencarik kenalan2 baru, mengambik tahu info, atau cerita baru
dari rakan2 blogger same ader yg lamer atau pon yang baru..
selain juge boleh memudahkan berblogwalking
terutamanya blogger tegar ya... hoeyah!


mudahnyer soalan beliau ini hehehe...

mari2 ramai2 kita sertai...

Jom ke Blog Pilihan Malaysia


Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

4 2 ORANG KATA:

My Little Diary said...

wah best ni.... hehe

TWEETY BERT said...

jum join kak rima hihi

Azman Roslan said...

no 4 takde jawapan pun, heheh..

TWEETY BERT said...

hahaha tak pasan plak hahaha ok2.. update jap g

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...