Bukan Blog Kamu: Anniversary - Bahagian 1

Wednesday, February 9

Anniversary - Bahagian 1




rasenyer dah lame sangat terperap dalam draft ni...
sunggoh lehembab diri ini untuk mengapdetnyer...

kejadian ini terjadi masa cuti thaipusam yang lalu..
konon2 nak menyambut enibeseri yang terakhir sebagai pasangan
kekasih yang bajet romantik konon2nyer sebelum disatukan
jadi laki bini satu hari nanti pada bulan ............ tahun 2011..
ceh nak rahsia lagi.. padahal ramai jer yg dah tau hehhee...

pada awal perancangan kami nak ke ipoh untuk mengembalikan nostalgia
lapan tahun dulu pada tarikh 19 januari 2003 dimana
kami mendiklerkan untuk menjadi pasangan kekasih awal & akhir
setelah 7 bulan berkawan terlebih dahulu secara jarak jauh....
walopon satu fakulti tidak same kos tapi cumer berkawan dari jauh..
melalui telefon tanpa dating... kenyit2 mate dari jauh ader la hehehe....

setelah yakin dia bukan milik sesiapa serta masih bujang
maka saya menerimanya dengan hati yang terbuka
setelah beliau melamar saya untuk mengisi kekosongan hidupnya..
ohhh saya begitu gembira kerna sepanjang kami berkawan
kami tak pernah bergadoh tapi terlebih mesra alam
kerna dia n saya terlalu peramah sampai berebut2 nak bercakap
itu dan ini sehinggakan bergayut di telefon berejam2 pon tak sedar..

sangat serasi bersama maka kami pon memutuskan untuk bercinta..
4 bulan berkawan bahagia bersama tanpa sebarang gaduh..
sehinggalah seseorang telah cemburu dengan hubungan kami
maka kami telah berselisih paham & berlakulah rajuk merajuk...

dan hubungan itu berterusan sehinggalah sekarang...
gaduh pujuk rajuk merajuk sayang menyayang semuanya ade...
setiap tahun acara wajib mesti menyambut enibeseri..
tak penah besar2 pon.. cume ungkapan cinta bermadah jiwa
sahaja yang menjadi penghias di hari enibeseri itu...

maka di tahun terakhir ini insyaallah sebelum disatukan
maka kami pon menyambutnyer
dengan mengkombainkan 3 aktiviti peberet kami
iaitu tengok wayang, karoke serta main bowling...

tak jauh pon... kami pergi alamanda jer hahaha...
memandangkan thaipusam tu hari khamis..
soknyer jumaat... beliau ader kelas.. aku plak keje...
so tak jadikla g ipoh jauh plak rasenyer....

jom layan piccas sepanjang berlangsungnye aktiviti tak sihat ini...



baju banduan yang cube diketengahkan...
so nampak gemuk kerna jalur2 melintang
*tanak ngaku devab suda*


cubaan untuk menumbangkan 1 pin itu...
tak ingat ni game keberape..
sebab kami main untuk 3 game sahaja..
sakit tangan weh...!!



cubaan beliau pule...
macam beselah saya segan nak jadik pemenang..
kasik can la beliau memenangi 3 game itu hohoh...



nampak sosok sosok tubuh itu..
itu bukan jelmaan tapi manusia normal macam kita juge...



tengok!!!!
sajer la kasik can dia menang..
saya memang segan seket nak menang dari dia tu..
hohohohoh...



bersambung........
Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

0 2 ORANG KATA:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...