Bukan Blog Kamu: GILA : Bercinta dan mengandung anak bapa

Friday, November 4

GILA : Bercinta dan mengandung anak bapa

haiyya.. nasib baiklah kafir... tapi kalo kafir pun
'berselera' plak dengan bapak sendiri??
main dengan anak sendiri sampai mengandung...
abih tu cemana plak dengan mak perempuan tu...
juga isteri kepada lelaki itu..

haiiyaaa bikin gue pening je pikey masalah orang..
ntahla memang tunggang langgang semuanya...

tapi kat sini pun ade jugak kan..
berapa banyak kes sumbang mahram...
memang dunia nak kiamat...

nauzubillahiminzalik...
moga kita dilindungi daripada perkara2 mungkar camtu....



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

5 2 ORANG KATA:

BeloG MTT said...

Umangggaihh macam macam lah dunia sekarang..Dengan bangganya boleh cakap "Im pregnant with my dad's baby and we so in love" ??? !! Aiyokkkkkkk =..="

Puan ApasH said...

Saya ada terbaca. Yg mak pak dia dulu ditentang habis2 oleh keluarga. Then bapaknye pindah ke US hilang tanpa berita. Dia tak pernah jumpe bapa dia.

Mak nye skang dah takde. Si anak ke US carik bapa nya..bila jumpe terus fall in love.

Itu le kafir....

Diana @ bilakukatacinta said...

D rasa...ni musti kes anaak angkat or anak tiri...setahu D org barat ni..walaupon agak over dan open..tp kalau smpai ke tahap mengandungkan anak bapak sendiri tu dah dikira melanggar norma2 masyarakat dia jgk...

azam said...

nanti mak dia blh ckp...bapak mu bapak ku jua........GILE xde maruah

Munnafendy said...

kalau bapaknye sndri bela dia mgkin xjadi mcm tu..erm gila la diorang ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...