Bukan Blog Kamu: Drama Soffiya tamat hari selasa 8 November 2011

Thursday, November 3

Drama Soffiya tamat hari selasa 8 November 2011


fuhh... memang dasat la penangan citer soffiya ni...
ramai orang katakan macam2 pasal cerita yang sangat emosi ini..
akhirnya semalam bercerai jua fiona dengan Illyas..
haaa mesti korang suke sangat kan hahaha....
rilek2.. drama je pon... jangan emo2.. nanti kita yang stress...

setelah ditilik2 dari web yang sangat dipercayai iaitu tv3..
drama ini akan tamat pada 8 haribulan hari selasa depan ..
dan akan di gantikan dengan cerita baru...
dah ada kan iklannya....?? tengok sendiri la ape cerita lepas ni...

tak sabar nak tunggu kesudahannya cerita ni...
agak2 soffiya dengan Illyas bersatu semula kah??
sebab bila baca sinopsis.. soffi pon dah tanak je dengan kamal..
hmm tengok jelah nanti kan...
buat peminat drama ni.. jangan emo2.. pening baca kat wall FB
sume duk ngutuk2 watak fiona tuh... haha..

oklah selamat menonton.. jangan lupa sembahyang Maghrib plak ye!


Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

10 2 ORANG KATA:

Ku Azhar said...

cite ape nie kak?

! cik ai A.K.A hajar ! said...

hahahaa. cik ai salah seorng penonton yang over. kdang2x tu rse mcm nk sekeh je si fiona nie :

Miss_Yanfie (,")(",) said...

Btol ke tamat 8hb? Haishhh... Sebelum ni Yanfie pun x tgok, bab malas nak tgu cite berepisod ni..
Hahaha..tp sume duk bercerita pasai ni je, tu yg terikut jugak2..

Tp mmg emosi la tgok cite ni..
Dgn Fiona yg jahat tu, pastu ngan watak Soffiya yg terlampau baik plak, mao nya x emosi... Hahahaha~

BERT said...

@Ku Azhar

drama bersiri penoh emosi di petang hari hihihihi

BERT said...

@! cik ai A.K.A hajar !

memang pon haha.. raser nak join bila laki dia n bapak dia lempang dia haahhaha

BERT said...

@Miss_Yanfie (,")(",)

saya terjebak bile episod satu lagi dah bess... dan jalan cerita nya nampak bess.. teros layan smpai skang ehhee... nak abih dah nampaknye...

Diana @ bilakukatacinta said...

ye ke BERT? tengok cm sofi ok jek ngan Kamal...takkan lah dia jd ngan Ilyas..kan tu menantu dia (erkk.bekas menantu dia..)

BERT said...

@Diana @ bilakukatacinta

x pasti.. sebab saya baca sinopsis je.. tak tau la betol ke tidak hehehehe...

missbby said...

kita tak nengok citer ni, tapi rasanya lepas ni kena nengok kat online laa..

BERT said...

@missbby

sila tengok.. sangat bess

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...