Bukan Blog Kamu: Bagaimana anda senyum?

Thursday, November 3

Bagaimana anda senyum?




Anda nak tau tak senyum pon ader macam2 jenis…
Ada banyak bentuk senyuman yang boleh kiter sengeh2
dengan kawan2 sedaramare musuh2 serta binatang2...
Tapi awas tak semua senyuman yang kita boleh berikan kepada mereka...
jom cekidaut2 hasil daripada kajian aku selame beberapa jam nih hehe

Senyuman kegembiraan

hmm...time ni mesti tengah-tengah masuk gaji....

time nilah kita happy sangat..

so berikan senyuman yang paling manis padakengkawan anda okey

seperti gambarajah di atas....







Senyuman kesipuan

senyuman ni kita berikan biasanya nak cover line

or dapat pujian dari rakan ..

so paparkan lah senyum tersebut.... ..

jangan over sudah.....

pastikan wajah anda sama seperti di atas...

baru ngam!! hohohoh




Senyuman mengada-gada

senyuman ini perlu anda berikan pada musuh-musuh anda...
bagi untuk menambahkan saham pahala ( kena umpat)
anda dan untuk menarik perhatian sekeliling.. ....hmmm
....
biar aper orang kater.. janji hidup mesti happy..
jangan sedeh2.. hidup sentiasa ader dugaan...
so jangan pikeykan sangat.. hoyeah!!


senyum2 selalu jer sumorang!!!
seeenyumm...... tapelu katta appa appa........


Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

1 2 ORANG KATA:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...