Bukan Blog Kamu: Pesona Gadis Muslimah bersama Anizon Collection & Dara.com

Friday, April 15

Pesona Gadis Muslimah bersama Anizon Collection & Dara.com


dapat invitation dalam pesbuk..
hmmm ingat boleh join...
bessssssssssnyeeeeeeeee!!!!!!
tapi tapat pegi la kak anizon ku cyggg wuwuwuwuw...


minggu ni kiter kene balik kampung..
ader "berkampung" plak...
tempat lain tak taula ader ker tak..
kalo tadde meh sini kita kasik tau..
berkampung ni bahasa modennyer gathering la atau meeting ker..
bersama sanak saudara keluarga besar..
yang penting mesti ader makan2 hhoohh....
meeting untuk pembahagian kerja tugas camtula
untuk kenduri dari 29hb sampaila 1 mei tu...
seminggu terakhir bulan 4 ni lagik bizi la.....



maka tengok sahajalah program kak anizon ni buat..
alaaaahaii.. harap ader lagi pogem camnik..
teringin sesangat nak pegi wehhhhh!!!
cukup suke terjoin bende2 sosial macam ni..
yang penting mesti dapat ramai kawan lagik hehehee...
selain memajukan lagi diri dalam bidang persolekan
dan pendadanan diri sendiri.. waaahhh gituuukkk!!!


hmm sedehhhhhhhh!!




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

2 2 ORANG KATA:

EJA said...

salam dah follow dan komen.. jom follow dan gegarkan blog eja pulak

http://menulisdenganhati.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

Meloreyta said...

hamboi..nt aku pun leh makeup kan ko,make over yg over,nak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...