Friday, April 15

BEN ASHAARI GEGAR LAGI


  1. Sila letak header
  2. Tajuk : BEN ASHAARI GEGAR LAGI dan linkkan ke entri ini
  3. Lagi ?? tu jeee.. tak susah ponnnn .. kan kan ?

aah memang tasussa...
jom sertai.. segmen menarik aper lagi bro ni nak buat..
lamer sungguh tak melibatkan diri dengan segmen bro ben nih..
daaaaaaaaa....



12 comments:

akutetapaku.com said...

hye geng blogger...

gegar..gegar..gegar..!!!
mcm tsunami....
gegarkan blog anda
tebaOOOOmmmMMMMM....

singgah2 lak di http://akutetapaku85.blogspot.com/

EJA said...

salam dah follow dan komen.. jom follow dan gegarkan blog eja pulak

http://menulisdenganhati.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

azi nur said...

singgah dr blog abg ben!! :))

Salmiah said...

gegar group 6 dari blog BA.

cik riffa :) said...

singgah sebentar menggegar blog ni!
jom singgah blog kte pulak ;D

recent post;
call it a day?

top post ;
ben ashaari gegar lagi

kau silap besar

Anwar hadi :)

umie mia said...

hai..same group...dtg singgah sini kasi gegar :)

http://ummiedamia.blogspot.com/

Amira Zemiesya said...

hyee dropping by :) gegar gegar.


http://amierazemiesya.blogspot.com/

Lulu caldina said...

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam singgah dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

Nadh kata Its Complicated

FIRDAUS HUSAIN said...

hye...same grup 6, no. 63

http://5185studio.blogspot.com/

GEGAR!!!

Anak Ulu Cheka said...

assalam kasik gegar dari geng 9

Segmen : BEN ASHAARI GEGAR LAGI

Ly_Tulip said...

SALAM GEGARAN:Satu Haro Seratos Blog menyambong gegaran nya ke kumpulan 6 plak setelah kumpulan sebelom-sebelom ini iaitu kumpulan 1,2,3,4 dan 5 telah berjaya ku tawan.... :p

*Peace Yo!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...