Bukan Blog Kamu: Lagu asal persembahan nabil maharajalawak minggu ke3 dan lirik

Wednesday, April 20

Lagu asal persembahan nabil maharajalawak minggu ke3 dan lirik



jumpe jugak lagu asal yang nabil gubah menjadi sangat lawak
serta kreatif dan inovatif sehingga ulang tayang banyak kali pon tajemu...
cerdengar lagu kat bawah ni.. lagu asal yang nabil gubah...hihi...
dan ini lirik nyer.. yahooo dapat jugak hasil pendengaran sendiri
dan ku salin sendiri hihihih.....



Buat tu buat ni.. itu yang aku dengar tiap-tiap kali sejak aku disini..
waiter, cashier, cleaner, customer semuanya aku.. semuanya aku..
amik anak kau balik dari sekolan pun keje aku...
lepas tu nak kene hantar pulak dia pergi mengaji dekaaaaattt
kampunggg baruu.. aku buat semua for you...
aku keje semua for youuu... aku jadi babuuu for you.. oooo
nasiblah aku ini.. makan tido keje kat sini..
kalo tak dah lameeee...ku bakar kedai ni......


tingtingtingting... ooo yeyeyyy...


Roslan.. Kadir.. kene buang sebab diorang curi pencungkil gigi..
Bosss jahaaattt.. bosss jahatt... itulah panggilan yang patut ku bagi..
dia patut ku bagi.. dalah gaji aku sikitt itu pun ko tak pernah nak bagi...
ikut hati aku orang macam kami.. dah lame.. akuuu akuuu...
aku bagii kakiii... kamu ke belah............. aduhhhh!!!




lagu asal dari bruno mars.. layannnnnnnn!!


Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

2 2 ORANG KATA:

Farhana Jafri said...

hahaha tym tgk nabil perform mmng xhenti2 gelak.. kreatif btul dy pny lirik.. jozan pon xbrp best sgt cm dy.. trbaik la nabil~~!!

jemput singgah ANASAURUS :)

haslina_ridwan @ teuk_ina said...

penah jgk dgr lgu grenade ni sblom ni,tp x rse best pon,bwt x endah je..lpas nabil bwt prsmbhan tu,tros mnat gler2 ngan lgu ni,haha~ :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...