Bukan Blog Kamu: Satu perjalanan yang panjang....

Monday, October 28

Satu perjalanan yang panjang....

pinjam gambar dari adik ipar... tak sempat betul nak snap gambar baby..

Bulan lepas kami dapat cucu... bulan ni kami dapat anak buah baru..
tahniah buat abang suami saya dengan kelahiran baby girl 22 oct yang lalu..
Jumaat lepas terus ke subang nak tengok baby... tiyut miyut si 
Nur Damia Syaza (camtu tak silap ejaan nama dia)....

Sabtu saya ke nilai jumpa mak dan kakak saya yang baru balik dari
Padang, Indonesia jalan bercuti kat sana... ok jeleess tak dapat ikot huhu..
takpelah dapat ole2 dari sana pun kira ok la ye tak.. tq tq tq acikk...

Lepas nilai ke bangi pulak.. oh yang tu tak melawat sedara..
tapi shopping kat situ sebentar sambil makan2... lepas makan,
ikut jalan dalam singgah di putrajaya melawat adik ipar di Pr 9...
makan lagi sampai kembung perot... dah makan ke subang balik..
niat di hati nak balik sabtu malam ke perak... tapi apakan daya..
letihnya berjalan ke sana ke mari macam nak  pengsan dah...

rehat dulu ok.. pagi ahad kami terus balik perak... tidur dalam sejam
bangun balik dan sesiap menuju ke ipoh sebab ada game bowling...
lawan antara sekolah sarjana, mrsm parit, mrsm pasir salak & sabda,
ha nanti2 boleh update pasal game 4 penjuru tu ya kalau teringat hehe..

maka harini rasa cam nak pengsan lagi letih yang amat2....
tapi kene masuk kerja petang nanti la kot.. nak buat tempahan coklat
untuk minggu ini...oklah harap semuanya baik2 aja ini hari...
sekian..mahu berehat sebentar sebelum meneruskan misi untuk hari ni..


Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

7 2 ORANG KATA:

Kakzakie said...

Sendiri jadi boss bolehlah suka-suka mula kerja petang ke bila-bila masa...

Rai Ourkizuna said...

bestnya kerja sendiri kan.. semoga bisnes bertambah maju bert..

Qhaifa Nur said...

alahai comel baby baru ni...
puas berjalan Bert...

Cho Zila said...

syioknyer .. penat tapi rasa cam terisi...camnerler jadi orang2 penting yang selalunyer busytu yerk..

Cik Nur™ said...

wahh..padat jadualnya..tp xpe..yg penting enjoy kan.!

are_lin@yu said...

wahh beznya jalan2..meh sgah serdang.hehe

Kesuma Angsana said...

tahniah , suka bau baby2 ni !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...