Bukan Blog Kamu: Terkejut tengok earning nuffnang.....

Friday, October 4

Terkejut tengok earning nuffnang.....


blog pun dah mula ada malas nak update.....
makcik bizi nakkkk...  blog coklat lagi lambat update...
bizi sangat dengan duniawi.... padat dengan kehidupan...

tapi dengan bantuan entry2 hal perihal kehamilan dan kebabyan..
maka terselamat lah sikit untuk mementenkan statistik sehari..

dah cashout nuffnnag dan dah dapat ceknya tak silap bulan 3 atau 4 dulu...
dah lame tak cek nuffnang... bila cek... aik... cepat jugak naik...
walupun x byk.. tapi dah boleh cashout balik duit nuffnang ni hihi...
kalau dulu nak  naikk sepoh hengget pun berchentaaa tunggunye...
takpelah kita tabung2 dulu.. kot2 sesak nanti bolehla cashout lagi...
 saya akhiri dengan ucapan terima kasih banyak2....






Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

5 2 ORANG KATA:

♥ ROS ♥ said...

Wah byknyerrrrrr.... Ros ni duk rm2 tu ja..hahaha

Zuraidah Butang said...

mak aih...byknye view page..hehe

Cik Nur™ said...

perghh..hebat ni..!

Nur A.Z said...

dah boleh cash out dah tu. rezeki rezeki.. bestnya..

Rai Ourkizuna said...

bestnya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...