Bukan Blog Kamu: Seronok kan bila dapat naik pangkat??

Tuesday, October 8

Seronok kan bila dapat naik pangkat??





hai mesti la seronok kan.. kalau naik pangkat ke jawatan lebih tinggi
dah tentu gaji naik bertingkek-tingkek he he.. dan jgn lupa tanggungjawab
pun bertingkek-tingkek... tapi  saya naik pangkat ape pulak?
mana ada suri rumah naik pangkat?? ishhhh adeee ape pulak takdeee...
tengok bawah ni.....

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

taraaaaaaa.......


yeayyy ini dia... lahir sudah cucu saya yang pertama...
pertama mestila eksaitet kan hehe... maka saya naik la pangkat menjadi
nenek kepada cucu saya ni bila anak buah saya melahirkan
baby girl wan nur raudhah pada 27 september yang lepas hehe...
anak buah panggil saya maktam makanya kalau gitu
nenda campur maktam jadiklah nentam... haha... tak sedap langsong!!

ok tu je nak cerita... sekian kisah hari selasa....


Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

9 2 ORANG KATA:

Rai Ourkizuna said...

nentam? hahaha... nektam ok sikit kot..

QUEEN of Heart said...

nenek cun ;)

Kakzakie said...

Lagi hebat Nawfal dah jadi pakcik... Pakcik Nofal hihi..

Qhaifa Nur said...

besar pangkat tuh Bert...
comelnya baby wan nur raudhah...

eMMe said...

Alhamdulilah dah jadi nenek...opah.. nak glamour panggil nany ke granma ke, hehehe.. tahniah! Bert.. comel cucu kamu...

piqa da bajitos said...

baby tenyumm

are_lin@yu said...

hihi itula ayu pn dah jd nnek skrg ni.hehe

Cik Nur™ said...

wahh...dah jadi opah la ni ehh....

Pokok Manggis Depan Rumah said...

hehehe,,tahniah dah dapat cucu, mesti suka anak buah kan dia dapat baby baru.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...