Bukan Blog Kamu: Happy Birthday Isaac Nawfal!!

Tuesday, October 22

Happy Birthday Isaac Nawfal!!



Lambat lah mak ko ni update..dah lewat seminggu dah ni ha....
dah seminggu budak tonet ini berumur setahun jagung..
ni pun curi masa kejap sebelum sambung buat tempahan minggu ini...

moga jadi anak yang soleh, bijaksanesini, sihat walepiyat dan terus
membesar bagai johan.. mummy n daddy sentiasa doakan yang terbaik
untuk anak bujang sorang ni yang sentiasa menggeletek hati kami...

setahun kejap je dah berlalu... dari bayi kini bergelar budak..
baru melangkah 2,3 tapak... masih belum berjalan penuh lagi...
esok ada checkup setahun dan cucuk sekali..siapla ko nopall.. hihi..

sedikit sedutan sambutan besday nopal comel-comelan..
masa hari kejadian kedai tutup so takde nak beli kek bagai...
sambut sekali dengan adik bongsu suami yang sambut besday sekali..
lokasi di rumah MIL yang dekat aje dengan rumah hehe...



ok sekian cerita hari jadi budak setahun jagung...



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

10 2 ORANG KATA:

Rai Ourkizuna said...

happy birthday nopal..waahh.. sama bulan ngan kak rai (?) rupanya.. hahaha..

- AZIE - said...

happy bufday nawfal..moga jd anak yg soleh tuk kedua ibu bapa

Nurulhuda Abdul Latip said...

Happy Birthday Nawfal...

Qhaifa Nur said...

dah setahun Nawfal....
hepi besday...moga kehidupan sentiasa dirahmati...

Kakizan Omar said...

Birthday kita berbeza sehari jer Nawfal... Eppy Besy day Nawfal.. jadi anak yang soleh untuk bantu ibu dan abi di sana nanti... amiinn.. :D

Chenta Ummi said...

comey sgt lah anak awak, x sbr saya nak timang anak juga.

salam dr saya yang prtama kali dtg singgah ke sini :)

piqa da bajitos said...

epi besday nawfal
jadi anak baik ye

Cik Nur™ said...

Happy birthday Budak hensem..!!

♥ ROS ♥ said...

Selamat hari lhir.. Jd anak yg soleh dan bijak yer...
Doakan humaira cpt2 mrangkak n jalan mcm nawfal.. Hehehhe

eMMe said...

opss.. Aunty minta maaf tak wish kamu awal2 naufal... aunty bz jaga twin aunty yg demam, sampai aunty pun terjebak demam juga.. 4 hari aunty jaga budak demam sowang, n si lasak Eryna sowang... tetau jela.. kalo org demam jaga org sihat dgn org demam camner... maunye demam jadinya... fuh!!! dah stahun ye kamu naufal, ape mummy bg present? aunty wish u jadi anak yg soleh, yg bijak, yg baik n anak yg membanggakan mummy daddy... love u naufal... nnt tak lame lagi busday twin plak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...