Bukan Blog Kamu: LOVE YOU MR ARROGANT - Minggu Akhir

Monday, November 4

LOVE YOU MR ARROGANT - Minggu Akhir

sinopsis minggu akhir... nampak ke? klik kasik besar..

Tak miss tengok drama ni..buat saya khayal je pastu gelak sorang2..
sengih sorang2.. kadang2 layan dengan cik asben... syok pulak kan?
lagi syok layan kat tonton.. takde iklan panjang lebar..boleh stop2 gitu..
lagi pun drama ni waktu maghrib... tak syok pulak nak tengok...
minggu akhir dah cerita ni.. alaaa kejap je nak abissssss...
rindu la nanti watak zara dengan irham yang machoo tu kan...

sesape ada layan cerita ni.. angkat jari???





Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

5 2 ORANG KATA:

Kakzakie said...

Kakak tak pernah mengikuti pun Bert. Tapi bila baca kawan-kaan punya review nampak macam best betul...

Cik Nur™ said...

sian nur, tak pernah tgk pun drama ni..hehehe

fieda said...

Saya wajib tgk..hihi

fieda said...

Saya wajib tgk..hihi

Muhammad Faiz Mohamed Saaid said...

salam singgah dari BABAH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...