Bukan Blog Kamu: Tokey bizi nak bukak 3 kedai...

Monday, November 4

Tokey bizi nak bukak 3 kedai...


"wahh 3 kedai tu... betul kah??"

ye betul...saya sedang bizi nak siapkan 3 kedai...
satu kedai dah nak setel.  tinggal 2 kedai yang baru nak mula...
baru je baik demam batuk selsema.. harap dapat bekerja dengan jayanya...

"oi banyak modal ko bukak kedai"

free je ape nak modal besar2 sangat hehehhee..
eh eh eh jangan kome melatah opocot2 plak yeh!!

saya bukak kedai online lah... alahai.. cepat sangat nak melatah...
guna fb dan blog aje sudah.. pengalaman berblogging sejak 5 tahun
yang lalu saya aplikasikan dalam bentuk meniaga.. walaupun tak terer 
mana tapi boleh laaaa janji tau cemana nak buat dan iklankan.... 

dengan ini saya isytiharkan saya nak bercuti dari tempahan coklat 
selama seminggu aje ye.. dari 7/11 sampai 15/11..
saya mohon cuti pada diri sendiri dan diri sendiri telah meluluskan cuti
tersebut dan diri sendiri nak siapkan 3kedai tersebut... bukan pegi holiday ye!

dah siap kedai baru la boleh jual barang kan...tak gituu??
 lepas2 tu kalau nak tempah boleh la hehe.. tapi  full sudah untuk november..
kalau nak tempah disember boleh la..banyak ruang kosong lagi...

plissss jangan order lasmenet..... plissss... untuk kesenangan kita bersama
sila tempah awal2 ye... saya mudah dan anda pun mudah nak order kan..

sesape ada kenalan atau anda sendiri buat bisnes printing share2 la ye..
saya nak tempah macam2... setakat ni dah ada survey2... memang
rambang mata la tengoknye... sampai tak tau mana nak pilih.. hehe...

ok sekian cerita nak bercuti dari tempahan coklat.. 



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

6 2 ORANG KATA:

Kesuma Angsana said...

moga terus maju jaya yer!

Qhaifa Nur said...

alhamdulillah....makin berkembang rezeki Bert...moga terus maju lagi

Ena's Stories said...

gud luck...moga busines meletop² hendaknya..aminn

Rai Ourkizuna said...

wahh..sakan bert.. lepas ni boleh share tips kejayaan business online ni.. mesti ramai yg nak tau..semoga terus berjaya..

Eellee Beauty & Health said...

alhamdulillah, moga terus berjaya^^
http://bit.ly/1hdnw7K

Cik Nur™ said...

alhamdulillah....maju dah..rezeki naufal haa.. :)

selamat bcuti..mohon naufal handle blog..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...