Bukan Blog Kamu: Kami tak serapat dan semesra dulu... hmm

Saturday, November 9

Kami tak serapat dan semesra dulu... hmm

tengah mengidam yang ini... hihi.. mungkin boleh rapat semula?

ape cerita pulak nih? 

ye kami dah tak serapat dan semesra dulu...
kalau sebelum kawen kami rapattttt sangat!!
tak boleh berenggang... kalau takde mesti taktentu arah..

tapi bila saya dah ada kawen tambah ada anak lagi,
kami dah tak rapat dan semesra dulu.. dah berenggang...
dia tah kemana saya pun tah kemana.. macam dah tak heran je..

saya tak sedih pun.. betul saya tak sedih pun...
cuma saya terkilan sebab ramai orang marah saya.. haha..
padamoke  kene marah haha... nak buat cemana dah tak mesra..
bukan lah sebab beliau tak best ke hape.. tapi ntah lah,.

mungkin kalau dapat yang macam atas canggih bebenno tu baru 
kamii nak rapat  kot haha... ok mengidam nak canggih manggih je..

so motif entry ni ialah saya nak mintak maaf kalau call tak angkat
atau lambat balas sms / wasap ke ye.. saya menaip pun lembab..
sebab jarang guna.. bila nak guna boleh naik angin je menaip 
asyik salahhhhh je manjang...grrr... tensen betul...

saya bizi dengan tugas seharian sebagai amak.. sebagai bini.. 
sebagai tokey.. kalau bissnes saya suka ngadap laptop dari empon..
sebab tu la tah kemana2 aje letaknye empon bimbit itu.. hihi

dah kawen biasa la.. macam tak kisah aje...
sblum kawen takleh berenggang tunggu boipren tipun haha..
tapi tak boleh..!! bila dah berniaga ni empon mesti 
kene dekat selalu melekap bagai magnet gitu kan..
so kene mesra2 dan rapat balik lah dengan empon nih..




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

6 2 ORANG KATA:

eMMe said...

HAAA... Ye la Bert, kene la rapat balik hp tu... tapi kenkadang takleh gak, akak ade 'dua' hp skrg, bile temu dua hp ini, alamatnya..... melekat terus, hp yg sebenar, berdering tanpa dijwp, bile dua hp renggang sekejap, baru leh check2 hp, tgk sape call/sms/wasap/fb... selalu time twin tdo, boleh main game pet pop, hhehehehe...

BERT said...

ha tula.. bile teringat, baru la tercarik2.. oh mane hempon ku haha.. ms takde bisnes lg la x brgune je hp tu.. bila dah ade biz barula dering sikit bunyi2 kihkihkih

Nida Husna said...

kalau hp saya hilang mau meroyan kejap hahaha

Rai Ourkizuna said...

kena start rapat balik lah.. nanti majok la dia..kikiki

Cik Nur™ said...

aik..kena rapatlah nanti cust nak order.. :)

Kakzakie said...

Ye... bila dah business hp pun kena dekat selalu Bert. Nanti ada bizz masuk tergendala pulak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...