Bukan Blog Kamu: TAK BOLEH TENGOKK!! NANTI NANGISSSSS

Tuesday, July 9

TAK BOLEH TENGOKK!! NANTI NANGISSSSS


Mintak mahap cakap.. sekadar luahan rasa di hati...
kadang2 bila tengok gambar baby yang sakit di share di pesbuk
takkaan saya tengok.. lalu aje.. tak sanggup la nak tengok 
baby yang kecik comey tu menderita.. luka sana sini..
wayar sane sini... alahaiiii.. siannya.. siannyaaaa alaaa...

sebabnya pernah tertengok otometik bukan nampak baby tu..
tapi duk terbayang anak sendiri yang kene.. otometik kuar air mata..
otometik tutup pesbuk buat muka sedih... haaaaa tu yang maleh tu..

mula la terkenangkan si nawfal yang pernah duduk wad lepas bersalin dulu..
tengok dia ishh..!! dimasukkan ubat.. tangan kiri kanan penuh dengan jarum..
depan mata tengok dia jerit sakit bila dimasukkan ubat.. lebam2 tangan dia..
kaki dia.. badan dia.. ada wayar2 ape ntah!! aaa tamo ingat.. tamo ingat..,!!

seminggu duk tahan sedih.. nak nangis depan misi malu.. 
duk nangis sorok2 hikhikhik.. pendam.. simpan.. tahan...
keluar je wad.. luah hati kat suami.. terus nangessss nangesss nangess..
berejam2 rejam nanges.. seminggu punya nanges duk tahan...

mujur kakak, mak dan suami yg pujuk2.. barula legaaaa!!
lame jugak nak hilang rase sedih tu.. berbulan2 lamenye...
sekarang baru la ok sikit... baru berani nak cerita... he he..




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

6 2 ORANG KATA:

mama_ka0ri said...

yer..saye juga tak sanggup tgk..kesian..takleh bayang kalau kena kat anak sendiri..pengasuh potong rambut anak pon dah nangis..haha..

Qhaifa Nur said...

memang tak sanggup tengok, sedih...
seakan kenangan lalu datang kembali..

Kesuma Angsana said...

singgah jgk & nak wish selamat menjalani ibadah puasa dan mudah2an amalan kita diterima Allah swt hendaknyer !

Cik Nur™ said...

kita sama...huhuhu

are_lin@yu said...

itula ayu yg tgk pn sdih jgk.huhu

IbuNoey said...

ye, IN pun sama..kalau bukak facebook,nmpk budak yang dlm keadaan xsihat,mmg xnak tgk.bkn xsudi tpi IN akan terbyg2 nnt..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...