Bukan Blog Kamu: Wordless Wednesday # Koleksi Isaac Nawfal

Wednesday, May 1

Wordless Wednesday # Koleksi Isaac Nawfal



Selamat hari cuti untuk semua pekerja 1 malaysia...
Khas orang malaysia je tau bukan pendatang tapi dapat IC tu.. uwekk.. 
4 hari lagi.. tak sesabar nak memangkah pembangkang herherher
Pendatang asing jangan nak sibuk mengundi walaupun ada IC.. uwekk..

tade idea nak update ape harini  maka tempek aje la gambar budak ni boleh?










Pelbagai umur dan pelbagai wajah yang membuatkan setiap hari
beliau akan dibuli, digomol dan digigit-gigit selalu oleh mak apaknye hoho..

Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

11 2 ORANG KATA:

AiSyA LiEzA said...

alahai...comeyynyerr... xD wahh..dah pndai pgg lappy dah... berfb kah?? tweet2.... hehehhe.. comeyy!! ngee... geramm jek..

puan.mila said...

alaa tomey! naufal ada fb ek..acik nak add..heheh

Cik Nur™ said...

makin comellah dia.. :)

aimi adilah said...

ahhhh comel2.....geram lak tgk....

LiNda said...

comelll..dia suke main jelir lidah ye, senyuman pun boleh cairkan hati...;)

eMMe said...

Bert, sape tak geram tgknye..
kalo aunty eMMe pun geram, habis satu badan lebam2 hahaha!
tu dah kes dera tu!
hahaha...
hope anak2 kite anak soleh dan solehah ya bert....

Kakzakie said...

Encemlah hero awak. Geram kakak. Manalah tak kena gomol kalau macam ini. Bestkah gomol baby...

Rai Ourkizuna said...

amboi..undi dah tak rahsia eh.. harharhar..

eh..pembangkang kat selangor ke kat negeri mana? :P

BERT said...

undi rahsia cemana.. kalau ada no siri haha.... baik pecah rahsia je senang kehkeh

nak undi pembangkang kat N9 hehe

Nisah Idham said...

alar.. cumelnye nawfal.

pandai jelir lidah. gerammm je tengoknye..

Cinta Misteri said...

Isaac membesar bagai juara!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...