Bukan Blog Kamu: Issac Nawfal - 7 Bulan

Wednesday, May 15

Issac Nawfal - 7 Bulan




15 Mei......... 7 bulan......
Syukur Ya Allah dengan kurniaan ini..
permata hati, penyejuk jiwa, penawar kedukaan..
moga terus membesar dengan bijaksanasini dan sihat selalu..
mummy mintak mahap sebab selalu gigit tanpa bekas kat nopal...
gerammmmmmmm!!! hahaha... lebiyu la my son..

Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

12 2 ORANG KATA:

are_lin@yu said...

cptnya masa brllu...t nawfal dh blh jln..hihi

are_lin@yu said...

cptnya masa brllu...t nawfal dh blh jln..hihi

Qhaifa Nur said...

makin comel nawfal BERT...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Dah besar yea. Semoga Nawfal sentiasa ceria.

Nurul Syuhada Mohd Norawai said...

Tonet tonet tonettttt

eMMe said...

7 bulan dah yea.. twin nak masuk 6 bln lagi 1 minggu lagi.. dah start bg solid food ke Bert? nnt citer le mcm ner penyediaan solid food/puree/bubur anak versi bert...

doa aunt eMMe hope Naufal membesar sihat cergas,kuat dan pintar dan sentiasa jadi anak yg membanggakan bonda dan ayah..

Kesuma Angsana said...

makin comel dier ni !

Rai Ourkizuna said...

aiyoo..makan kaki..hahaha..

Siti Nurhuda Husna Zulkarnain said...

Comelnya! Ala-ala chinese look. ^_^

Cik Nur™ said...

mak comel...macam omak dia.. :)

Cikda said...

eiiii...comel nya nawfal.. memang patut kena geget manja dgn mummy dia nih..hihihi

ct kektus said...

sekejap je nawfal dah besar gini. so ensemm lah nawfal. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...