Bukan Blog Kamu: Kuantan?? Apa yang menarik kat sana?

Tuesday, May 28

Kuantan?? Apa yang menarik kat sana?

monyok je dia bila batuk selsema.. ada demam sekejap tp ok dah..

 lama tak bekarya kat sini.. terpaksa abaikan barang seketika..
hanya online di FB sekali sekala jenguk2 layan pelanggan coklat..
dalam kesibukan buat tempahan coklat sempena cuti sekolah ni..
anak pulak tak sihat lama pulak tu.. batuk selsema.. tapi dah makin ok la..
mujur ada cik laki baik hati sudi bantu2 mana yang patut.. ehhe mekaceh

nopal mamam coklat maknye dengan comot sekali.. suke dia!!

yang dah siap dan hantar minggu lepas.. separuh lagi tengah bikin..

saya nak ke kuantan 1-5 june.. 7-9 june ke perlis plak..
dah penat buat coklat jalan2 la pulak kan..
cik asven ada kerja.. sambil kerja sambil bercuti la hehe..
lama dah tak pegi kuantan... hmm apa yang menarik kat sana ya..
tak sabarnya nak bercuti.. plan nak sambut anniversary sekali.. yeay!!



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

8 2 ORANG KATA:

Kakzakie said...

Betullah tu dah penat buat coklat tiba masa jenjalan bawa hero comel tu:)

Kemn Azmaili said...

kuantan aman dan nyaman..singgah makan ikan bakar di Tanjung Lumpur..dan hirup udara pantai di Teluk Chempedak..pasti berbaloi..hehe

Kakizan Omar said...

best nyer jenjalan... ikut bleh... :D

nadzirah razalli said...

Kuantan?waa..byk menda yg best kat sana..act,sy mmg duk ktn..klu nak mkn mskn pntai timur yg sedap,kena try dekat Mabiq di tanjung lumpur..yg tu tmpt ank2 yatim blaja tahfiz..nk ty ape2 best psl ktn,blh la ty sy :)

eMMe said...

Salam Bert! Naufal dah sihat ke? tak mukenye cam sihat n ceria je...akak lak tak sihat.. berjangkit dgn twin..huhuhu.. tadi akak gi bwk twin homeopati.. harap cepat baik...

tu plastik bekas tu beli kat yg akak kasi link tu ke?

Qashmere said...

omot pon comey2

Mrs Lurve said...

tmpt peberet masa study di kuantan dulu..telok cempedak..best

Cik Nur™ said...

alolo..sian dia...batuk ye.. :)

murah rezeki mama nopal..
moga bisnes terus maju.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...