Bukan Blog Kamu: Seronoknya dengar berita mengandung!!

Tuesday, May 21

Seronoknya dengar berita mengandung!!

 sewaktu nopal dikesan terkandung dalam perut mummynya...

hepi la bila dengar orang kiri kanan atas bawah depan belakang 
saya dah mengandung.. dah lama tunggu akhirnya dapat rezeki..
yang masih menanti teruskan berdoa, banyakkan sedekah, teruskan usaha..

tahun ni je saya dapat anak buah 3 orang hujung tahun nanti..
anak pada abang dan adik suami saya.. kiranya ipar2 saya la ni hehe..
adik saya pun dah mengandung setelah 8 bulan menunggu akhirnya...

yang paling best tahun ni jugak saya bakal dapat CUCU yeaayyy!!
anak buah saya, anak pada abang saya yang kawen tahun lepas dah peknen..
kalau anak buah saya seramai 30 orang tu panggil saya MAKTAM..
bila dah dapat cucu nanti digelar WANTEM la nampaknya kehkehkeh..
mude2 dapat gelaran nenek yaaw... maka nopal jadi uncle la haha!!

nopal dalam perut 8 bulan.. haha..

Saya? belum lagi ye.. walopon hari2 nopal gigit kaki haha..
k babai... sambung buat coklat.. bizi nak siapkan sebelum 29mei
ni untuk semua tempahan.. sebab 1 June nak berangkat ke Pahang 5 hari..
ikut asven pegi KESSUMA... carila kat google ape tu kessuma hihi...
bercuti la kat pahang.. balik dari pahang 7hb nak ke Perlis plak..
hantar rombongan bertunang adik suami.. adik ipar jugak lah hihi...
rezeki coklat la cuti sekolah ni... Alhamdulillah rejeki... hihi :)))



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

11 2 ORANG KATA:

Masya said...

wahh bz tokey coklat sekarang eh...

Kesuma Angsana said...

wah bertambah lagi ahli keluarga yer

Qhaifa Nur said...

kalau akak dulu takut BERT...
sebab rancang sendiri...tup, tup melekat...
moga berbahagia selalu BERT...

Teena Tna said...

Makin meriah la rumah time raye nnt..

QasehnyaRania said...

kejohanan sukan2 sekolah2 menengah agama...hihi

pahang tuan rumah tahun ni kan..

alhamdulillah rezeki.good luck ye :)

QasehnyaRania said...

doakan saya juga ye :)
sy dah nk masuk 6 tahun menannti :)

ceywie ku said...

ingat kan awak lekat lagi, :-)

eMMe said...

Salam Bert!
terkejut akak dik...
i tot u mengandung lagik
hahahaa..
well tu kan rezeki Allah swt
kalo betul, nopal nak dpt adik
Alhamdulillah..........
coklat2 jugak ye dik..
camner company yg akak kasi tu
ok ke? dpt dah yg bert nak tu?

Kakizan Omar said...

semua tu rezeki... tahniah.. ingat tadi nopal nak dapat adik baru.. hihihi :D

ros_reeza said...

oh, bz dengan bisness coklat ye.. moga terus maju..

Cik Nur™ said...

NUr dah lama jadi nenek...
anak2 sepupu dah kawinkan..sekarang ada 4 cucu..hihih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...