Bukan Blog Kamu: Ape laaa nak jadi ni haa??

Tuesday, April 30

Ape laaa nak jadi ni haa??



Lama tak jengah blog ni.. apela nak jadi ni haaa.. bizi je manjang...
baru je balik dari melaka wiken lepas.. sekarang kat negeri 9..
ape lagi... shopppingggg la... saya memang suka sangat shopping kat melaka..
sebab tau banyak tempat barang2 yang boleh dapat dengan harga murah..
opss bukan barang2 coklat ye... tapi barang2 keperluan rumah aje..
kalau coklat saya suka cari kat bandar baru bangi... harga terbaikkk!


Nak mencapap jap......... Kenangan terindah 2 tahun yang lalu...
selamat ulangtahun perkahwinan bert dan amey hari ni 30 april..
semoga perkahwinan terbest ini akan bahagia hingga ke sorga
dikurniakan cahaya mata soleh dan solehah dan dilimpahi rezeki
yang membuak-membuak hendaknya... hithithithit...

Ucapan untuk daddy nawfal yang jauh di mata di kala ini....
orang lain takleh baca nanti muntah uwek uwek.. tak tanggung ya!

 ailebiyu daddy nawfal.... sungguh mummy beruntung jadi isteri daddy
yang sangat memahami, penyayang, romantis dan bertanggungjawab..
perkenalan kita sedekad ini membuatkan mummy bahagia di sisi daddy selalu..
ditambah lagi dengan penyeri rumahtangga kita si budak isaac nawfal tu ha..
makin mengeratkan lagi hubungan kita... harapan mummy agar hubungan
yang dibina kukuh la hendaknya dan dapat diserikan lagi dengan anak2
kita yang bakal tiba di masa akan datang hek hek... nanti jemput mummy balik
lepas pru13 ni yaaaaa kita berenibeserri berseri2 di sana nanti keh... lapyu banyak2...



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

9 2 ORANG KATA:

Masya said...

happy anniversary.. moga berkekalan hendaknya..

Nisah Idham said...

Happy anebesari ye.
semoga hingga ke Jannah :)

are_lin@yu said...

suuuwwweeetnya dorang..hihihi..kak nak wish jgk...semoga akak dan hubby terus bahagia disamping nawfal dan bakal adik2 nya nati ya..hihi..apapun ssemoga yg baik sahaja utk aka dan hubby!selamat ulangtahun perkahwinan yg kedua!!!

Rai Ourkizuna said...

happy anniversary bert & hubby.. semoga makpak nopal bertambah bahagia dan lagi dan lagi.. hehe..

Kakzakie said...

Happy anniversary Bert dan Amey. Rasa bagaikan baru tersarung cincin itu kan tapi dah ada penyeri Nawfal.. moga terus dilimpahi kebahagiaan.

Qhaifa Nur said...

BERT, hepi anniversary
moga mahligai yg dibina kekal hingga hujung nyawa, amin..

cikpingu said...

weee.. suweet je kata2 tu..kikiki..
slmt ulang tahun.. smoga bbahagia.. :)

LelakiSemalam said...

syoknya...

Cik Nur™ said...

selamat ulangtahun perkhawinan buat appa dan amma naufal.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...