Bukan Blog Kamu: Buku 1 Hari 1 Resipi

Wednesday, April 17

Buku 1 Hari 1 Resipi



Akhirnya dapat jugakk buku ni... jarang pergi kedai buku
tu pasal tak jumpee her her her.. bila dah terpergi memang carila..
asyik takde dan sold out je manjang... hari tu pergi popular
nak cari buku terjumpa pulak buku ni.. tengah promosi lagi tu..
ape lagi cepat2 la sambar sebelum habis lagi... memang dah lama
ngidam nak beli buku ni hehe... dapat jugakk yeay!

biasanya memang harganya 39.90 tapi saya dapat beli
28.80 jauh kan harganya.. suruh cik laki bayar, sebab semangat nak masak..
yang dah ada dan dah pernah tengok  buku ni mesti tau kenapa buku ni best..
siyes kadang2 bosan ape menu nak masak jadi bila ada buku resipi senang
giler nak buat ni mudah la bantu saya masak2 dan buat menu lain untuk laki..

walaupun ada jer bersepah2 resipi dalam internet tapi malas nak cari...
saya lagi suka pakai buku resipi dari internet resipi.. tak tau la nape..
lagipun bila dah bukak internet lupa dah niat asal nak cari resipi..
terbukak facebook ka blog ka.. lupe dah nak niat nak masak..
sudahnya saya takleh bukak internet mesti teralfa terabai lalu terlupa hiyhiy

Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

10 2 ORANG KATA:

Nurulhuda Abdul Latip said...

Akak ada buku ni dah beli 2 tahun lepas kot tapi baru berapa resipi je try, hehehe..tak sampai pun 365 tu tau...:)

Kakzakie said...

Kakak ni banyak juga buku resepi tapi mencubanya tu suku pun tak ada..

Qhaifa Nur said...

kena rajin masak ni...
1hari 1 resepi...
macam akak rajin kumpul dari majalah dll, buat kemudianlah he..he..

Nisah Idham said...

amboi rajinnya die..
akak ni tengok internet je..
tp kekadang mmg mcm awak pun.
niat ke lain. sudahnya ke lain jugak hehhee

Kesuma Angsana said...

slmat membelek2 resepi yer

eMMe said...

haaa... bert! dah beli buku resepi tu ape lagi masak byk2.. wah! leh jadi chef hanieliza ni, hehehe...

Mayang ABDUL RAZAK said...

wah pasni kene le rerajin masak ekk..

BERT said...

hehe rajin.. tp nk try menu lain plak.. kalo same je selalu bosan jugak heh heh heh

Cik Nur™ said...

ramai yg ckp, masakan akan menjadi bila ikut resepi dalam buku ni...

tapi sejauh mana kebenanrnanya, nur tak pasti..sbb nur xde buku ni..heheh

ros_reeza said...

wahh.. dah buku resepi. boleh masak macam-macam jenis la ni hari-hari kan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...