Bukan Blog Kamu: Alaaa sorila ek.. ala sori laaaaaaa!!

Wednesday, April 3

Alaaa sorila ek.. ala sori laaaaaaa!!



nak mintak sori kat sapa? sori kat blog muruk ni..
dah la usang.. tambah sawang lagi sana sini..
maafkan tuan blog wahai blog.. tuan blog mu ini bizi sekali..
update blog sekali sekala.. nak blogwalking dah jauh ketinggalan..

selesai buat coklat hadiah sebab jadi penaja sebuah butik baju..
kini gigih buat catalog dan flyers untuk promosi akan datang..
catalog tu khas buat sedara mara jiran tetangga yang mana 
takde internet nak tengok page dan blog coklat saya..
buat catalog mudah la untuk diorang membelek produk saya kan!

bermula  april ini sehingga september saya dah mula dapat tempahan..
hantaran perkahwinan, pertunangan, cenderahati, hadiah dan raya..
harap saya dapat buat dengan jayanya nanti tanpa ada halangan..

maka sebagai tanda sori kepada blog ini.. saya kasik gambar!!
moga blog ini mahapkan saya sebab saya cibuk cangat wuwuwuw...

mummyy!! jangan abaikan blog.. nanti nuffnang merajuk baru tau!!



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

11 2 ORANG KATA:

AyueJean AJ said...

ALoooo .. Tomeinya...
Tak jadi nak cakap "tiada maaf bagimu!"..
Kehkehkehkeh...

Nurulhuda Abdul Latip said...

Bagus bert bz sebab ada bisnes..kita yang suka orang berbisnes tau..

RadhiahIlyas ッ said...

kocik2 dh bgaya nawfal :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nawfal kebam mulut comey aihhh

Qhaifa Nur said...

geramnya tengok budak comel ni...

Cik Nur™ said...

wahhh..mummy nawfal bz ye...
lepas ni nawfal la kena update blog...
baru nuffnang tak majuk..
hehehe

Kakzakie said...

Ya Allah... Nawfal betul-betul buat mata auntie pun terbulat sama. Montelnya awak:)

Zana Ariana said...

comelnya Nawfal..Tlg ingatkan mummy tu srh rajin2 update blog ye syg..:)

Masya said...

dekat fokus kamera sampai keroo mata dia...

Kesuma Angsana said...

hehehe bulat nyer mata dier tu !

ct kektus said...

tu dia. businesswoman sekarang. hihiihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...