Bukan Blog Kamu: Tips untuk kaki pancing - Cara2 tangkap ikan dengan mudah

Wednesday, January 12

Tips untuk kaki pancing - Cara2 tangkap ikan dengan mudah

Khas buat kaki pancing..

cuba anda pancing ikan ni...

ader brani ka?



lihat!!!

mereka berenang suke suki dengan
gembira tanpa sebarang gangguan...
mesti kamu2 geram tengok ikan ni kan...!

saya tak geram sebab bukan kaki pancing..



tengokkk!!!

kepala nyer sudah muncul...

cepat jalakan mereka!!

jangan kasik lepas...!!

kalo tader jala pakai ajer joran...




ni peluang baik... beliau sudah landing di batu plak...
nak bagi beliau cepat mati.. baling ajer dengan batu..
mudah2an beliau mati dengan balingan anda..
pastikan jangan berdarah ok!




alamak... kalo pakai joran mesti tak muat..
apetah lagi pukat mahupon jala...
behtu pkai aper yang seswai??
panjang nih...


alolololo tomeynyer beliau ni memanjakan diri bersama batu2 laut..
bajet kiyut plak dia yer...bersinar2... silau mate nih.. aww..


ha tu diaaa... kaki2 pancing sudah sampai...
lambat la korang... tengok orang lain yang dah dapat...
sori...



mak aiiii.. ni ikan bilis gergasi nih...
nak tangkap sorang2 tak boleh ni...
kene berjemaah baru boleh tangkap...
kalo tak silap ni ikan zaman dinosor neh..
yang kawan dengan T-rex tu...
hmm.. musykil nih.. wujud lagi ker?

certengok.. kan ni zaman dolu3 nih...

wahh... hidup lagi... bak kate pepatah..

lautan dalam jangan sangka tiada dinosor..

heh heh heh




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

2 2 ORANG KATA:

azzey said...

TWETY BERT: mak oi! panjangnya....

TWEETY BERT said...

ikan bilis gergasi hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...