Monday, January 31

realiti keadaan student Malaysia di Mesir sekarang!!

risaunye dengar berita ni...
anak buah saya sorang ader kat sane..
anak murid ade jugak kat sane...
sepupu pon ader kat sane...


meremang bulu ghome bace berita kat sane...
mari same2 doakan buat mereka supaya selamat....




*gamba perbualan yang diamik dari Fb anak buah saye*



ini realiti keadaan student Malaysia di Mesir sekarang


(INI ADALAH MESEJ DARI SEORANG STUDENT
YANG BERJAYA ONLINE DISANA)


-mereka totally lost contact seems internet &
mobile network dah kne block

-balai polis dibom, penjara telah dipecahkan dan ramai banduan berkeliaran.

-ade rumah student yang kne rompak

-mereka kekurangan makanan



(they are totally in unsafe condition)



*ya Allah selamatkan lah mereka buat masa ni
*goverment,tolong bwk balik students Malaysia!!!
Turkey, US, India are sending planes to evacuate their citizens in Egypt.

Malaysia????




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

7 2 ORANG KATA:

♥NuR SyAFiQah♥ said...

ksiannye diorg kat sana..member sy ade rmai kat sana

TWEETY BERT said...

same2 doakan mereke selamat... :(

Tuan Penasihat said...

takutnya.
ya allah kau selamatkanlah mereka yang tak bersalah disana. dan mudah mudahan rakyat melaysia disana juga sentiasa berada didalam lindungan mu.
amin.....

♥ AyaHikari ♥ said...

last dapat msg kwn kat sane subuh ahad (waktu mesia). malam tu msg x reply dh.YA ALLAH. sy sgt risau !

♥ AyaHikari ♥ said...

kak.mintak kebenaran nak amek gambar perbualan tu share kat fb boleh x? nak share keadaan kat sane.

dya adriza said...

cik tweety bert.. mintak izin copy gambar fb tu. nt saya link ke sini. jemput la singgah blog =)

TWEETY BERT said...

sila2.... sebar2kan lah yer.... saya pon risau.. sedih jer rase...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...