Bukan Blog Kamu: Lapan bukan lipan mahupon lipas bersame

Wednesday, January 19

Lapan bukan lipan mahupon lipas bersame

tingtongtingtong
bunyi alarm dah bunyik tepat kul doblas malam tadi..
kring kring amey sudah telepon..


maka berlakulah ungkit mengungkit..
bukak balik cte2 lame... sayu je rase hati...
segala macam ayat2 bunga ayat2 cinta keluar..
berbuih2 mulut nak cakap itu ini...
sebbaek tak sawan sebab 2-2 banyak cakap..haha


serta ucapan ringkas tapi berjela2 dari beliau...
sempat ku rakam dlam empon bimbit hehe..
tapi tidak akan di publish disini...
ohh malu rasenyer.. simpan sendiri dah la kan...


tanggal tarikh harini saya kene la menyambut hari enibesari
pasainye masa tarikh ni pada tahun 2003
saya telah di sunting secara tak rasmi
oleh jejaka bukan jejaki mahupon jejari... hii hii hii


Insyallah rasenye ni la kali terakhir saya sambut enibesari
kalo tade aral mahupon ariel yang menghalang
maka tahun ni kami bercadang nak menamatkan zaman
mude mudi remaje dewa dewi sebagai kekasih tak rasmi...
taun depan leh sambut enibesari kawen plak yer..?


susah senang pahit manis kelat payau segala macam dah tempuh..
mekaseh pada kawan2 yang bagi semangat & dorongan..
tak kurang juge yang mengejek serta mendengki...
andai kate dia jodoh saye maka sampailah..
kalo bukan nak kate ape ye...
manusia hanye merancang kan.. segala2nya Tuhan yg tentukan...



secara ringkasnya..
saya berkenalan dengan beliau di uitm perak
pada bulan june 2002..
berlainan kursus tetapi same batch..
cinta pandang pertama orang kate...
mata bertentang mata terus turun ke hati..
(geli plak mak cakap ceni hii hii hii)


boleh terjah entry lame2 saya
untuk cerita yang lebih detail..
klik sini
itupon kalo nak tau le hihihi...
tapi sorila tulisan cakar ayam sket la yerh...
jangan mareeee.....


kami berkawan beberapa bulan dan sampai satu saat...
pada tarikh 19 januari 2003 maka beliau telah menyunting saye
untuk menjadi teman sepesel katenye...
dan yang speselnye masa tarikh tu ialah hari thaipusam...
tu pasal tiap kali tibanya thaipusam mesti teringat...
di ipoh baru balik dari dating meting..tengok kat jalanraye
penuh org hindu sambut raya thaipusam...


sehingga kini dan pada tahun 2010 kami telah tertunang
dan merancang untuk meyelesaikan misi menamatkan zaman bujang
pada ini tahun setelah beliau abih dpli di upsi sinun pada bulan 5 ini...


harini tak cuti so esok hari thaipusam...
sambut belated enibesari la nampak gayenye...
cadangnye nak ke ipoh untuk kembalikan nostalgia dolu2..
tapi.........tengoklah cemana.....tengah bulan nih hehe


selamat ulangtahun untuk amey & bert
moga jodoh berpanjangan serta berbahagia selalu...





Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

0 2 ORANG KATA:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...