Bukan Blog Kamu: SENARAI PEMBEKAL / SUPPLIER DI MALAYSIA

Thursday, February 12

SENARAI PEMBEKAL / SUPPLIER DI MALAYSIA



Tahun lepas saya ada post satu entry berkaitan dengan 
yang mencecah setakat ni 30k visitors untuk entry itu sahaja..

Ini bermakna ramai kini yang sudah minat berniaga
dan tercari2 perniagaan apa yang sesuai dibuat di rumah..

Ok idea dah ada.. tapi mana pulak nak cari pembekal?
Nak berniaga mesti mau tau mana pembekal2 
yang boleh memberi harga terbaik untuk anda kan..

Khas buat anda... ebook yang paling terbaik menyediakan

Terdapat lebih 150 pembekal beserta maklumat lengkap
pembekal dalam pelbagai bidang dan industri... antaranya.. :

1. Cenderahati Korporat
2. Alat Tulis
3. Pakaian
4. Sukan dan Permainan
5. Percetakan
dan banyaakkkkk lagi....

* Anda dah tau dah rahsia senarai pembekal yang membuatkan
anda tak sesabar nak jadi usahawan yang berjaya!!

* Anda akan tergesa2 dan pantas nak berjumpa dengan 
pembekal yang anda pilih dan nak menjadi orang pertama
sebagai pemborong kepada pembekal anda!!

* Tersenyum puas dapat tau senarai pembekal yang selama
ni tersembunyi di bilik rahsia para usahawan atau peniaga

Jika anda dapatkan ebook ni anda boleh dapat bonus2 
secara PERCUMA je.. banyaknya bonusss!!!

Sila dapatkan segera EBOOK SENARAI PEMBEKAL ni ya..
Mudah-mudahan dapat membantu untuk anda memulakan
sebagai kerjaya sebagai usahawan yang berjaya nanti...



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

2 2 ORANG KATA:

Farah Waheda Wahid said...

wah bagus ni untuk para peniaga dan juga pengguna...terima kasih di atas perkongsian ini yer...

eMMe said...

Wahh..bert, ramai la kenal pembekal2 di Malaysia, kalo wat bisnes ni kene byk kenal org kan.. senang nak jalankan bisnes, gud luck n moga trus sukses...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...