Bukan Blog Kamu: DAH DAPAT 2 JUTA?? wooww!!

Thursday, September 11

DAH DAPAT 2 JUTA?? wooww!!




Lama tak update blog... bila ada masa lapang tokey tak update..
tapi tokey tengah berehat.. cari mood nak berblog.. hmm kelaut..
saje usha2 blog sendiri.. pekaba bukan blog kamu?
tokey sibuklaa... nanti ada masa lapang dan idea boleh update..

Dalam tak sedar, akibat baru 6 tahun dalam dunia blog..
kini pageviews blog ni dah mencecah 2 juta...
perghh cam tak caya.. pelan2 kayuhh macam kura2
lumba lari dengan arnab..bila tak berapa nak update,
purata sehari page view 1k - 2k je sehari... bolehla sikit2
ramai yang datang tengok info dan iklan saya kot hihi..



suka sangat iklan bisnes orang.. bisnes sendiri pun tak iklan
ape daaa.. haha lupe lah kan.. bisnes orang sebab dapat komisen
tu yang best kikiki.. oklah nanti nak iklan bisnes sendiri lah..

ok tata.. nak masuk kerja balik mencoklatkan diri...
nanti kita jumpa balik ya wahai bukan blog kamu...


Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

0 2 ORANG KATA:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...