Bukan Blog Kamu: Tersenyum manis seperti coklat

Friday, September 13

Tersenyum manis seperti coklat





Ya tersenyum manis saya bila dapat gambar ni dari TWIN IDEAS
tegak2 lollicoklat dan sedap coklat bar terbaring dari CHOCOBERT..

Bila tengok coklat saya bersama2 dengan manisan yang lain dalam sebuah 
candy booth camgini dah buat saya tersenyum manis jugak macam 'mereka'
baru duduk dalam candy booth... kalau coklat saya dah masuk pasaraya?
mesti saya tersenyum terbahak2 kot haha.,. ade ke senyum gitu?

bulan 2 tahun depan genaplah setahun chocobert.. tak sabar nak sambut 
besday chocobert.. saya dalam perancangan nak kembangkan bisnes
ni melangkah ke setapak lagi.. tak jauh.. bidang coklat jugak...

apamenda saya nak buat nanti2 kita sembang.. masih dalam 
perancangan yang rapi.. siap semuanya maka projek pun akan berjalan...
moga saya dipermudahkan.. doakan saya ye....


Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

8 2 ORANG KATA:

Kakzakie said...

Teruskan langkah dan sentiasa melihat ke depan. Suka kakak bila begini caranya. Moga terus suksess...

BERT said...

aminnn kak zakie.. trma kasih ya

Qhaifa Nur said...

bisnes coklat dah makin maju sekarang Bert...
alhamdulillah..seronok dengar ada peningkatan...

Amirul Amir said...

wah, best, hehehehe :) no-ordinaryblog(BlogKartunDunia)

QUEEN of Heart said...

comelnyee, suke tengok..

Cik Nur™ said...

colourful...!

cantikk.. :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

moga bisnes choc bert makin sukses

Kesuma Angsana said...

tahniah moga terus maju jaya yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...