Bukan Blog Kamu: Malu nak cakap... hmmm nangissss bila kene....

Thursday, September 5

Malu nak cakap... hmmm nangissss bila kene....




iyeeee!! nangess.. eh takde la nangess... tapi keluar jugak air mata ni hihi..
tak sangka pulak dia duk pegang tangan kita tiba2 kene ngap!!
apelagi bising la suara mak jemah ni.. ter adoiii ter adoiii...
yang cik lakinye duk gelak sakan!! cizzz... tengok balik kesan gigitan..
ada lebam dan kemerahan sikit.. kesan gigi pun ada... sakit oiii!! 

bertuah punye nopal... ko gigit omma ko ye... pasal dia pun selalu
kene gigit ngan mak apaknye.. kini tiba masa dia buat plak haha rasakan!
alaaa kite gigiit2 manje je.. bukan nanges pun.. tapi maknye sakittt.. tak aci!
sekarang adalah waktu beliau mengigit segala benda... jangan terleka..
dah banyak kali kene gigit sebab biarkan.. ingat nak cium kita.. rupanyaa!!
gigi pun dah tumbuh 4 atas 2 bawah.. tapi pesal tajam2.. sakit laa... adoiyaii..



lagi seminggu beliau nak masuk 11 bulan... semalam esaitet betul..
beliau dah berdiri cuba2 lepas tangan.. lama jugak.. yeayyyyy mak ko jerittt...
terpanjat dia lalu berpaut semula kat bahu mak dia.. alaaa...
nawfal baru nak tunjuk skill kat mak dia.. mak dia jerit kesukaan plak..

cepat sikit berjalan ye nak oiii.. bulan ni mesti kene praktis selalu..
harap bulan depan dah boleh berlari.. mak apak mu dah tak larat nak dukung..
mak ko lagi tak larat.. baru 2 minit pegang pastu dah kasik paknye pulak.,.
ok paknye saje rajin dukung.. pastu dah abis dukung mula sakit pinggang..

ok tata... gambar tade kene ngan cite pasal ni gambar nak pegi kenduri..



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

12 2 ORANG KATA:

eMMe said...

oit dah besar dah naufal... tahniah! kerana bonda naufal berjaya membesarkannya, Bert, dah berapa kg naufal skrg, tgk badan dia leh tahan semangat.. nnt citer la rutin naufal kat umah, ape dia buat, dia mamam pe, leh share... kan..kan...

Ct Noraishah said...

oo..kena gigit gan naufal yae rupanya. die nak pratis tajam tak giginya tu tak hehe

Nisah Idham said...

hehe nopal testing gigitan chenta le tu :p

Qhaifa Nur said...

sedapnya dapat gigit tangan nawfal...
kan Bert...

Kakzakie said...

Nawfal nak testing gigi tu hebat tak hebat, kalau uminya menjerit tu tanda hebatlah..:)

Rai Ourkizuna said...

wahh.. membesar dengan jayanya nopal.. kipidap.. hahaha..

Shark Kay said...

smart ler naufal..
stylo rambut dia..
lpas ni suh omak tukar baju yer..
naufal kne pakai baju ben10 plak pasni sbb dh besar:p

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Nawfal test power lah tu.. hehe..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

naufal nak gigit gurau-gurau kot. tapi tak pandai lagi.

Cinta Misteri said...

wahhh...dah start diri2 lps tangan tu. mmg abis laaa round satu rumah. nnti dah tumbuhngigi boleh tanya soalan, haaaa amekk laaa u all 2 org jgn smpi tak terlayan.

*stdby ilmu pengetahuan utk jwb soalan tk terjangkauan.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nopal saja nk test tuh gigi die tajam ker x hahahaha

Cik Nur™ said...

hehehe..dah pandai mengigit yea...jaga2lah ommak nya..hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...