Bukan Blog Kamu: Shahrol dalam kumpulan SHIRO @Raja Lawak 6

KEDAI BABY ONLINE TERMURAH DAN POPULAR!!!

Monday, January 16

Shahrol dalam kumpulan SHIRO @Raja Lawak 6


Raja lawak 6 dah mula kembali jumaat lepas dalam astro warna..
tak tengok diorang punya alkisah RL sebab terlupa
maka tak taula sape peserta yang masuk....

bila dah tengok sape peserta yang masok..
sekali ade jugak mamat ni masok...
dulu saya pernah buat satu entry berbunyi begini
hmm tengok dalam persembahan dia bawak jugak
watak jepp meniru ustazah bayah dalam lawak beliau...
suka jugak dengan partner dia yang bawak watak izzah
hahaah sangat lawak okey.. memang seswaiii sanget la 2 org ni..

shahrol ni memang dah banyak kali berlakon...
watak utama yang dia bawak dalam Cinta Tampal..
kalo sekarang ni dalam cite "super lawak FC dan Hantu Gigi"
"pucuk muda kerabu taugeh" pun ader jugak... tapi watak sampingan..
tapenah miss tengok cite tu sebab nak tengok shahrol berlakon..
dia memang lawak gile.. ade je bende dia cakap bleh bikin lawak..
sampai pernah tersuara dalam hati dulu laaa...
"dia ni tanak masuk raja lawak ke??"

aisehh sekali betol daaaa.. dia masuk tapi berbentuk kumpulan...
SHIRO nama kumpulannya... okla minggu pertama lawak la juge..


Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

2 2 ORANG KATA:

Fasya said...

btul! prasan jugak dia ni bcakap sebijik mcm jep sepah. muka pn lebih kurang je. ingatkan adik bradik ke..

tapi xtau pulak si shahrol ni dh lama blakon..

btw, nice blog :)

alien said...

dengar suara pun da mcm jep dah
gaya lawak pun sama
mungkin sepahtu nnti bole bikin filem ngn shiro..
hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...