Bukan Blog Kamu: Terkejut dengan kejutan yang mengejut!

Friday, August 7

Terkejut dengan kejutan yang mengejut!


Apahal tajuk atas tu ha??

Bawak si baby checkup 2 bulan kat kk greentown..
Dah setel cari port makan pulak.. asben ngajak la
datang sini.. angsana mall.. yang dulu dikenali
sebagai greentwon mall (gm) port lepak zaman
mudemudi berchenta dulu.. nak seprais kata
silaki.. huh nak seprais pe plak neh..

sebelum sampai kat foodcourt ni.. 
tersengih2 beliau pastu cakap..
"Jangan terkjeut ehh jangan terkejut eh"
 "Kenapa kenapa kenapa?" Tanya saya..

Bila dah masuk.. wahhhhh tuje perkatann
yang keluar dari mulut.. dah barula kateko..
sejukk.. nyaman... selesa dan cantik dah..
Punya lah lama tak datang makan sini..
sekali dah berubah daaa.. taktau la plak..




Siap ada tempat nak main lagi..
bolehla lepas makan boleh lepak
main game santai2 kat sini..

lepastu ajak asben ke kedai gajet melayu yang 
makin popular kat dlam gm ni.. (ala dah bese panggil
gm la sejak dulu.. susah nak tukar angsana)

Niat dihati nak beli usb cable cap remax tu..
kedai ni jual rm5 je katekoooo..
tapi masa datang tu stok abih la pulakkk..
kenapa jadi rebutan? Sebab kat kedai biasa
Selalunya usb cable tu mmg mahal dalam
20-40 ada orang jual tau.. tapi kedai ni jual
RM5 je??? Memang kene serbulaaaa!

Tapi saya beli gak yang high speed ni..
yelah org niaga mcm saya ni yang bekerja
guna empon sepanjang masa memang
cepat je bateri habis.. so nak caj memang
nak kene pakai usb yang bagus2 sikit..

dapat jugak cable remax.. yg ni jenis nipis tu..
kalau kedai lain yang saya survey harga dia
dalam 30-60 kotau.. tapi dia jual rm20 je??
memang terus sambar la satu kale pink hihi..

dah pakai memang best gilaa.. dalam 2jam 
boleh dah full charge.. kalau tau dulu 4,5 jam
baru nak penuh.. tu pun kalau sempat penuh..
ni kang tak penuh lagi dah cabut.. malas nak
tunggu lelame weh.. senang cerita kedai
gajet milik orang melayu kita ni memang terbaik
dan murahhhh! Orang luar ipoh pun boleh beli..
cari facebook dia.. boleh order online...
IMIKA GREENWORK 

Ha nila kedai dia.. sebelah je ngan foodcourt tu..
sukasuki je saya promot kedai ni hehe.. kredit gambar
kedai ni amik dari fb diorang.. imika greenwork..


Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

1 2 ORANG KATA:

Sheila Adziz said...

hihi... tpt dating lama yer... syoknyer.... dh berubah tpt tu mmg terkejut la kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...