Bukan Blog Kamu: PENGALAMAN DIGANGGU HANTU DIBILIK HOTEL

Monday, August 17

PENGALAMAN DIGANGGU HANTU DIBILIK HOTEL



Anda ada pengalaman diganggu makhluk halus di
mana2 hotel atau resort tak??? cerita yang ni memang
serammm... huhu.. tapi bukan kisah sendiri la haha..

kejadian baru je berlaku malam tadi di sebuah resort
di Kelantan di mana kakak ipar saya menginap semalam..
tabik springg betul la.. dalam takut2 tu sempat jugak dia
upload video beliau diganggu.. tak caya? tengok video
bawah ni.. kalau anda lemah semangat toksahla tengok
kang malam kang tak boleh tidur pulak.. bila tengok
video ni semalam aku pulak takleh tido kotau haha..
asyik nengok langsir rumah ni pulak huhuhu...


saya cerita sikit kalau taknak tengok video ni...
kak ipar saya sempat merakam langsir ni bergerak 
sendiri.. mula2 takde la heran.. tapi bila dah tengok
video ni ingatkan gerak macam ditiup angin...
rupanyaa.... haishh.. tengok la sendiri hii hii hii...

perbualan dalam facebook semalam..
amik part2 penting jela ye.. tak copy
semua.. panjang benau plak dengan komen2..
kalau tak jelas klik gambar kasi besar sikit..






kalau saya yang terkena sorang2 camtu
kompom dah cabut lari huhuhu..
nanges sorang2 uwaa uwaa..

seremm betoiii.. tq kak ela sudi bagi share
kisah ni.. akan datang kalau menginap
di mana2 hotel atau resort kene baca siap2..
setakat ni belum pernah lagi kene ganggu
camni.. bila dah tengok ni seremm la pulak..



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

1 2 ORANG KATA:

mama ila said...

makaihhhh..meremang bulu roma tengok video tu sebab dah baca print screen comment fb kat bawah...seram nyer....siap main lampu buku semua....aduhhhh..bagitahu hotel mana boleh??? takut terkena...mak nie dah ler jenis penakut..huhuhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...