Bukan Blog Kamu: Skodeng Adik Nawfal

Wednesday, October 29

Skodeng Adik Nawfal



Semalam nyinggah klinik kakak kat juasseh n.sembilan
jempot beliau balik keje.. sesapa yang berdekatan
tercari2 doktor perempuan boleh datang sini yeh..
boleh jumpa kakak saya untuk buat rawatan apa2..


Alang2 dah nyinggah saya suka la nak beli ubat hihi..
beli vitamin appeton untuk nopal satu buat kunyah2..
Pastu esaitet pulak nak cek adik nawfal dalam perot..


Haaa nampak dah kantung kecil untuk si anak..
kecik lagi baru je 2 bulan.. yang lawaknya pulak..
wasap la gambar ni kat cik laki kat perak nun..
saje cakap.. nak tengok baby girl tak..?
dapat je wasap terus call.. dia tanya..
"Waa tu ke dianya.. dah tau eh jantinanya"

Saya golak jela... mana pulak leh nampak jantina
bang oii baru je 2 bulan paling kurang pun 4 bulan
ke atas nanti baru boleh nampak jantina... sabar k..



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

5 2 ORANG KATA:

Allene said...

tahniah...

Mila Hilas said...

hehe org laki, mn nak thu tu semua.kalo kite tipu pn dia caye je haha

nini said...

hihi semangat nak tau kan...hihi

eMMe said...

TAHNIAH BERT! NAWFAL NAK DPT ADIK, HARAP DPT GURL KALI NI, HEEE! TAPE KALO REZEKI............... TAKE CARE BERT!

Fazil Hamid said...

Tahniah...rezeki...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...