Bukan Blog Kamu: 16 ENAM BELAS IKLAN BE @ CPUV SEDANG MENARI?? BIAR BETUL!!

Friday, October 24

16 ENAM BELAS IKLAN BE @ CPUV SEDANG MENARI?? BIAR BETUL!!



Sesaje melayan nuffnang tengok iklan..
eh pesal panjang sangat status On Going tu..
klik ke bawah konon nak kira... eh banyaknyaa!!


Aah banyak la ada 16.. kira kali kedua pun 16 gak..
boleh masuk sejarah Bukan Blog Kamu ni hihi..
selalu ada pun paling banyak 5,6 iklan tapi 16..
ok muka esaitet gila dan duk bayang RM hahaa..

Ok tapi bile cek kat bahagian Campaign dan kira
semula company yang buat iklan tu sebenarnya
eh.. ada 6 je hhaha laaaaa kasi gempakk je!
ape jadah duk pecah2 gitu encik nuffnang??
tak paham plak pesen ape iklan camni...

ingatkan 16 company kasik tempek iklan kat sini..
baru nak perasan jadi diva iklan tadi hahaha.. 
Oklah.. tuje nak bebel.. selamat tahun baru?..
semoga tahun baru lebih baik dari tahun sebelum ni..


Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

2 2 ORANG KATA:

DYatie ABakar said...

Seronoknya tengok ada sampai 16 yg menari! hehehe

Ct Noraishah said...

wahh..banyaknya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...