Bukan Blog Kamu: OSBON saingan BOBOY... siapa bakal juara MLM?

Sunday, December 18

OSBON saingan BOBOY... siapa bakal juara MLM?

dari minggu ke minggu banyak peserta dah menunjukkan belangnya..
ada yang makin meningkat ada plak yang menurun...
kalo awalnya saya suka sangat kumpulan boboi...
tapi hati dah beralih arah pada osbon....

hanya tinggal 5 peserta sahaja dan minggu yang kesembilan ini
akan bersiaran langsung di MBJB johor sane...
sape lagi yang akan tersingkir dan sapa plak yang akan tercicir di final?

meskipun MLM tak menyengat macam ML dulu..
tapi okaylah.. boleh la layan sehingga ketawa terkehek-kehek...
pada osbon kekal kan kelawakkan anda...
jika anda tak lawak.. boboi akan mengatasi anda semula...

banyak2 minggu saya paling suka lawak osbon yang di bawah ini..
memang lawak gilak.. layan banyak kali pun boleh gelak lagi haha...

"jawa pun jawa lah janji rock!!"



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

3 2 ORANG KATA:

D'ya Marshmello said...

boboi pun best, osbon pun best? adoii, nak pilih mane satu ni sebab dua2 hebat lolz x)

jum singgah ;p

LATEST ENTRY : Pelik Sangat Ke Berbaju Kurung?

Mizfantagiro said...

sy sblm ni tak layan MLM ni..tp lepas tertgk Boboi ngan Osbon..hihihhi oleh layan..gelak sampai pengsan*..hihi

SoLy SoLicious said...

suke osbon !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...