Bukan Blog Kamu: bila dah ada sesuatu jangan bangga sangat!!

Wednesday, December 28

bila dah ada sesuatu jangan bangga sangat!!


YOUTUBE : aku ade semue bende yang org nak teng0k..


GOOGLE : aku ade semue bende yang org nak cari ..


FACEBOOK: aku boleh buat org kenal sesame sendiri..


SKYPE : aku boleh bagi org call di seluruh dunia..


INTERNET : tanpa aku , korang semua tak de tau!!


ELEKTRIK : ko pon same internet , tak de aku , kau mcm boleh hidop?


PEKERJA ELEKTRIK : korg boleh diam tak?? kang aku tak betolkan

tiang elektrik ni, smue hilang .. bising jer!!!


haha saper yang lebih kuat sebenarnyaaa???



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

4 2 ORANG KATA:

cik chinta said...

wkakakaka...kelakar

YAYA AZURA said...

Semua saling memerlukan ... Tak boleh penting diri....

saffiya_aleesya @ echa said...

yer sama2 memerlukan sebab sama2 ada kepentingan dan kelebihan tersendiri..

saffiya_aleesya @ echa said...

datang singgah sini dan follow awak yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...