Wednesday, December 28

bila dah ada sesuatu jangan bangga sangat!!


YOUTUBE : aku ade semue bende yang org nak teng0k..


GOOGLE : aku ade semue bende yang org nak cari ..


FACEBOOK: aku boleh buat org kenal sesame sendiri..


SKYPE : aku boleh bagi org call di seluruh dunia..


INTERNET : tanpa aku , korang semua tak de tau!!


ELEKTRIK : ko pon same internet , tak de aku , kau mcm boleh hidop?


PEKERJA ELEKTRIK : korg boleh diam tak?? kang aku tak betolkan

tiang elektrik ni, smue hilang .. bising jer!!!


haha saper yang lebih kuat sebenarnyaaa???


4 comments:

cik chinta said...

wkakakaka...kelakar

YAYA AZURA said...

Semua saling memerlukan ... Tak boleh penting diri....

saffiya_aleesya @ echa said...

yer sama2 memerlukan sebab sama2 ada kepentingan dan kelebihan tersendiri..

saffiya_aleesya @ echa said...

datang singgah sini dan follow awak yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...