Bukan Blog Kamu: anda layan RM1,000,000 moneydrop ?

Tuesday, December 13

anda layan RM1,000,000 moneydrop ?

anda-anda tengok ke rancangan ni??
kami tersuke jugak dengan rancangan ni...
bila kalah kami menjerit arghhhhhhh...
bila menang kami menjerit yeahhhh sambil tepok2 tangan...

syok betul layan rancangan ni...
nak lagi best kita main sekali dengan pemain dalam tivi itu...
kita main online mereka main betul2...
tapi nak bersaing dengan ribu riban manusia yang main tu...
fuhhh dasat... perlukan ketangkasan dan kecekapan...
secara tak langsung dapat jugak belajar sesuatu dari soalan2 yang diberi

tuje nak cite.. hehe sempat nih curi2 online... larikkkkkk




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

3 2 ORANG KATA:

siti kektus said...

yg kat astro tak pernah tengok lagi. pernah tengok money drop channel singapore punya. :)

azam said...

ada kata macam ada unsur perjudian sikit.....main bertaruh duit kan???

yeke??

D'ya Marshmello said...

serius tgok rancangan ni, best gile! kekadang jerit smpai tak ingat dunia, heheh

jom singgah!
LATEST ENTRY : Masa Kecik-Kecik Dulu [Part 1]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...