Bukan Blog Kamu: Tesco Shah Alam

Friday, September 3

Tesco Shah Alam

Sebaik sahaja mengisi perot yang berbunyi dag dig dug tadi maka kami pon berjalan lah beriringan menuju ke pasaraya untuk membeli belah sebelum belah balik ke rumah memasing...
ingat nak carik baju.. tapi lain plak yang jumpa... abih sume barang tandas2 sajer yg kami hamik... terasa plak mahalnyer kalo dah selalu biasa g mydin usj.... dah raser tesco ni mahal.. uuu nyesal plak pegi n beli belah sebelum kami belah terhuyung hayang akibat membawa barang belian yang berbeg2... (2 beg je pon)

lihat... perutnyer agak membusung 8 inci kedepan...
caiyok2 encik suami punyer bakal...
harus dayet lagi...
nanti nak tawen susah nak sangkot kain samping....


nak tidow balik umah ler yang oi...
awat ang tidoq sambil berdiri plak...
haiiyya....
*terasa di penjara cinta plak ader jaring2*

sempat lagi borong tudung basahan yang berege 5 hengget...
ha pilih dik jangan tak pilih... sepat2
sementara stok masih ader...

tah sepuluh pasang ker cik ola kiter diborongnyer tudung2 tu...
memang leteh tak terkira
selesai shopping kami ke klang puler mengisi perot lagi..
nasik telur berlada,.. memang sepesel....
hohoh memang kuat makan....

dah kenyang.. dah shopping... jum pulang....

sekiyan pantun 3 kerat....daaaaa




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

2 2 ORANG KATA:

azzey said...

Tweety Bert: Shopping mmg best kannnnnnnnn.......

TWEETY BERT said...

pompan & sopeng mmg takleh dipisahkan.. bagai kuku dengan kulit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...