Bukan Blog Kamu: Hamper raya

Tuesday, September 7

Hamper raya

tak kira.. bizi2 pon nak hapdet jugak... huargg huargg huarggg *gelak jaat*... banyak betul opis aku nak htar hamper kat kelayen2 (client)... bendo2 (vendor).. saplaye2 (supplier)... raser gayat jap tgk emper bebanyak kat lam opis nih.. ader yg besar punyee ader yg kicik punyee...

moh tgk gambo2 yang dipetik semasa mud gayat ku datang tatkala hamper2 ni bersidai di dalam opis nih...jangan geli jangan segan sila layan dengan penuh kegeliyan...

saya nak yang ni...!!
sayang nak yang besaarrrrr punyeeee!!!
kater sayer dalam hati

terpaksa membongkok untuk memuatkan diri sendiri dalam gamba
yang sempit n sontot ini... yeahh muat semua.. yeahhh

cantik betul hamper ni.. rege pon mahal.. kalo tak silap 3 ratos..
tapi sayang untuk dibagi pader org lain... (Y_Y)




sekiyan..
banyak lagik entry nak hapdet...
tata...




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

3 2 ORANG KATA:

azzey said...

TWEETY BERT: Byk nyer hamper. best nyer klu dpat kan!

Anne Boleyn said...

hye..tolong nasihatkan jiran saya camne nak train kucing die berak kat toilet leyyy? hehe :p

TWEETY BERT said...

azzey : betul.. kalo dapat satu yg besar gabak tu mmg beshhh

anne.. nanti saya carik info pasal tu yerh hehehehhehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...