Bukan Blog Kamu: PREGNANCY : 36 Minggu........ Akhirnya....

Thursday, May 14

PREGNANCY : 36 Minggu........ Akhirnya....



akhirnya masuk dah 36 minggu harini... bersamaan 9 bulan..
sekejap betul rasa.. mungkin kebiziyan setiap hari dengan
tugas dan misi penting tak sedar masa tu pergi laju2... hehe..

harini last scan di klinik kesihatan.. petang nanti nak pergi 
checkup lagi.. masuk arini dah 3 hari berderet pergi checkup..
selasa aritu di hospital.. semalam cek dengan nurse..
harini scan doktor pulak.. letih pulak ngulang2 asyik checkup..
apakan daya redah ajela.. dah rasa2 dah perut ni memboyot..
jalan makin slow.. kaki dah makin sakit.. tidur pun kene 
cari keselesaan yang jitu.. kalau tak, sakit2 badan...

cubaan nak normal kali ni.. dah jumpa pakar 2 kali katanya
boleh la cuba normal lepas ni.. ada 2 lagi appointment dengan
pakar di hospital besar ipoh ni... harap semuanya dipermudahkan..
tak sabar nak jumpa baby baru.. tapi keresahan dan kegusaran
nak menghadapi situasi bersalin tu duk teringat2 yang first dulu..
takut ada.. fobia ada.. risau cemas gundah gulana semualah hihi

oklah tu je nak cerita.. menghitung hari waktu nak bersalin..
walaupun due datenya 12 june nanti.. tapi ntah rasa macam
dah dekat je nak bersalin.. perut dah mula sakit2 je ni.. hmm..
rilek2 la dulu baby ye.. duk lam peyut tu puas2.. cukup time
boleh keluar.. awal lagi ni hehe..harap apa yang dirancang
menjadi... aminn... selebihnya serah pada Allah saja.. k tata..



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

2 2 ORANG KATA:

♥ ROS ♥ said...

Semoga diprmudahkan ye kak.. xsbarnya nk jumpa baby.hihu

cik violet said...

semoga selamat semuanya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...