Bukan Blog Kamu: KAMERA DSLR TERPAKAI : CANON EOS 1100D UNTUK DIJUAL

Thursday, May 14

KAMERA DSLR TERPAKAI : CANON EOS 1100D UNTUK DIJUAL




Ada sesiapa nak cari DSLR terpakai..???
saya nak share dari tuan punya kamera katanya
nak let go dslrnya.. nak jual sebab jarang pakai
dan tak mahir nak guna.. lebih selesa pakai hp je...

tengok gambar2 kamera ni.. disebabkan jarang pakai
asyik simpan aje maka memang nampak baru meskipun
dah setahun lebih ada dalam simpanan.. condition pun 
masih tiptop boleh kata 10/10 like new set tau...
takde calar, takde jatuh, tuannya memang cermat bila
sesekali guna.. barang mahal kan mesti la sayang hehe..






DSLR CANON EOS 1100D FULL SET

~ Original set, beli dengan dealer canon yang sah
~ Jarang guna dan tak berapa mahir dengan fungsi
~ Kondisi tiptop 10/10 like new set
~ takde rosak, takde calar dan tak pernah jatuh
~ Harga nak letgo termasuk semua aksesori di atas
* MACRO lens wide
* EFS 18-55mm
* 8GB memory card
* battery
*charger set
* manual 
* 3pcs software cd
* usb cable
* 4pcs lens cover
* small beg for charger / lens cover
* camera beg
*kotak

Boleh jumpa dan datang tengok sendiri
Harga nak lelong RM1500 full set..
kalau betul berminat boleh nego sampai jadi..

whatsapp saya untuk pertanyaan 0168880684 atiah


Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

0 2 ORANG KATA:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...