Bukan Blog Kamu: SAKIT MATA TENGOK GAMBAR BREAST BERULAT A.K.A BUNGA MATAHARI TU.. GRRR

Wednesday, July 2

SAKIT MATA TENGOK GAMBAR BREAST BERULAT A.K.A BUNGA MATAHARI TU.. GRRR


Jalan2 kat fb.. scroll sampai bawah.. alamakkk!!
Panggg campak ensett atas katil empuk fuhhh!!

Alahaii ada lagi ke orang share gambar tu..
Adduu gelii.. teringat dulu dalam tahun 2009
Kalau tak salah.. ramai gila umat2 fb duk 
Share gambar tu kononnya kalau pakai coli
Tak basuh nanti berulat cam gitu.. perghh!!
Tapi sekarang dah tau kan tu gambar matahari..
( tak tengok gambar tapi terbaca hihi)

Tengah taip ni pun duk teringat2... bila ternampak
Mesti garu2 satu badan macam beruk makyeh..
Dah2 latu.. sian la sikit kat orang fobia macam 
Saya neh.. saya tau ramai orang pun geli ada juga..

Ingatkan saya sorang je geli.. ada sorang lagi rupanya!
"Ayg tengok tak gambar ulat dalam rongga ape ntah.."
Tak sempat abis laki ai cakap cenggitu terus saya jerit
"Arghh jangan cakap.. geli2.. nanti teringat!"
Haaa sama rupanya.. rupanya kami lakibini pun
Geli benda2 macam tu.. sama2 naik bulu roma hahaha..

Ohoi gatal tahap kronik kalau tertengok..
Kompom bermandi bedak dan bergaru dengan sikat..
Nak hilangkan fobia mari lupakan dengan tengokk
Benda2 lain yang lebih indah agar terlupa seketika..
Saya dah buang umat2 yang share benda camtu..
Harap maaf dipinta.. hehehehe.. tata..





Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

3 2 ORANG KATA:

Aziela said...

Tak silap akak, bukan bunga matahari... tapi bunga teratai...hehehehe. Akak pernah makan biji teratai..memang mcm tu lah rupanya. Kalau nak tengok gambar bunga matahari, akak baruu letak gambar dalam entry kuaci...silalah jenguk. Confirm tak geli lah..hehehehehe

Fazil Hamid said...

biasalah orang kita...mudah sangat share tanpa selidik...kadang-kadang benda tak saheh pon terus share..

Cik Asma BLuppy said...

sy pon geli tengok gambar tu. aihh. sape la punyer keje tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...