Bukan Blog Kamu: Isaac Nawfal 10 Bulan

Tuesday, August 20

Isaac Nawfal 10 Bulan


 Dah masuk 10 bulan ini baby 15hb yang lepas.. dah 5 hari dah pun hehe..
belum jalan lagi tapi dah mula nak berdiri.. asyik nak berdiri je...
sampaikan rambut ommanye ni pun ditarik untuk dia berpaut nak berdiri..
bertuah punya budak.. terlolong2 maknye rambut kene tarik hoho...

dia dah tak kuat makan macam mana dia makan mula2 dulu..
risau jugak takut dia lapar ke... bila suap ada la sesuap nasik gitu..
pastu dah tanak.. nak menyusuuuuu je manjang nak kasik perut kenyang..
dah mengurus dia sikit bila dah mula lasak ke sana ke mari tamo diam,...


cukup tak gemar langsung ape yang nak dipakai atas kepala.. rimas katanya..
nak pakai songkok macam atas ni alahaiiii.. asyik dicabuttttttt ajeee....
nak kene umpan ape2 barang yang boleh dipegang barula nak pakai...

tak ingat lagi nak update ape pasal budak nopal ni...
yang penting dia kuat menjerit.. eee geram betul kalau dia menjerit..
mak dia pun ikut sama jerit.. lawan sape jerit paling kuat haha...

pagi ni cik  laki ajak pegi raya kat jabatan kerajaan sini...
kene pegi checkup kat KK budak nopal ni untuk 10 bulan...
pastu boleh pegi pasar hari selasa ronda2 pasaraya hihihi...

autopublish.. tata...



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

9 2 ORANG KATA:

Qhaifa Nur said...

kejap nawfal dah besar..
tengah asyik buat kerja..makan pun kurang Bert..budak memang macam tuh

Qashmere said...

Tomeinya Isaac!!!!!

Kakzakie said...

Tak lama lagi jalanlah dia Bert. Kakak kalau bw nampak je muka dia terus singgah:)

eMMe said...

Salam Bert, wah! saya dah besar la... twin lagi 3 hari 9 bulan, kite nye anak2 beze 2 bulan.. tpi nmpk naufal bertambah hensem n cute, leh wat menantu ni, heeee~ nak cari lagi sowang untuk airis or eryna, hahaha!

IbuNoey said...

tomeynya pakai spek mata tu..

mama ila said...

hensem boy!!! hehe..

LiYa HaNiF :: said...

amboi tingginya songkok dia...

Cik Nur™ said...

alolololo..tomeinya dia...dah 10 bulan yea...kejap je rasa..

ct kektus said...

kenapa dah makin kacak si nawfal ni. aihh. sat g dah dapat kaki, kesana kemari lah kerja nawfal. kihkih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...