Bukan Blog Kamu: WW # Bulan Mei / June Punya!!

Wednesday, June 19

WW # Bulan Mei / June Punya!!














Setakat yang dah hantar.. 5 set coklat lagi akan dihantar minggu depan..
sibuk lagi la hujung minggu ni.. oh moga2 dipermudahkan...

selain tu saya jugak penjual biskut raya.. nanti saya promot hihi...
kalau berminat nak makan coklat saya leh roger2 saya kat email
chocobert84@gmail.com atau kat FB lagi senang... CHOCOBERT..
kalau nak merasa coklat free sekarang ni hangat saya buat cabutan 
bertuah.. LIKE page saya dan tengok pada gambar cabutan bertuah tu ya..



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

7 2 ORANG KATA:

Mrs Lurve said...

bestnya tgk bisnes bert nie...bagus!!

mama_ka0ri said...

hoho..coklat!!

Kakzakie said...

Makin hebat juga biz coklat Bert ye. Suka kakak tengok.

Qhaifa Nur said...

wow..macam-macam paten ada...bestnya

Rai Ourkizuna said...

alhamdulillah..tahniah bert.. moga bulan puasa nanti semakin murah rezeki..

AiSyA LiEzA said...

smga terus bjyaa :)

Cik Nur™ said...

Yummy..!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...