Bukan Blog Kamu: Isaac Nawfal - 8 Bulan

Monday, June 17

Isaac Nawfal - 8 Bulan

*muka mintak pelempang*

Tak sabar nak tengok dia berlari, berjalan dan bercakap..
dah pandai duduk, menonggeng tapi masih mengensot..
tengah belajar nak merangkak baru setapak 2..

dah boleh panggil kita mak.. kadang2 mama.. mummy lum reti lagi..
syoknye bila dah panggil kita 'mak' baru la terasa best jadi mak..
sebelum ni sembang ngan anak buah je.. maktam maktam..
bila borak dengan anak sendiri pun cakap maktam jugak.. haha terlajak..
tapi dia budak manja daddy beliau.. ok fine.. mummy mu merajuk...

bagi mainan kejap je main.. lagi suka main benda lain..
minat sangat main dengan tisu, kertas, wayar, dan benda2 rumah
yang jarang dia tengok.. amik barang semua nak masuk mulut..
kawasan dia lepak mesti selalu kemas.. hanya ada mainan sahaja..
kalau ada benda lain terutamanya benda2 kecik alamatnya tercekik la nanti..
semua benda nak diterai masuk mulut..penah dah nak tercekik tutup botol..
sebaek apaknya nampak.. kalau tak... alahai... tocokek la budak nopal ni..












Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

11 2 ORANG KATA:

Kakzakie said...

Nawfal ni hensemlah Bert. Kakak suka tang mata dia tu:) Anak kakak dulu mula sebut mamamama...papapapa... sebab itulah jadi mama/papa walau sebenarnya kakak nak umi/aby. Tak berjayalah kiranya.

Qhaifa Nur said...

cepatnya Nawfal belajar semua ini Bert...
memang tak sabar nak tengok dia besar...
bulat matanya...

mama ila said...

hihi..comel n hensem!!!

mama_ka0ri said...

comel..rambut mencacak tu!!

tiket wayang free >>
http://ka0rist0ry.blogspot.com/2013/06/sape-nak-tiket-wayang-free.html

GreenJade said...

wahh macho nye gaya si hero ni

sebya dgn anak I lah ni..mmg penat kan bila dh pndai 'mengemas' ni..? hihihi

Deq's Qienz said...

salam sis..comelnya dia..maaf lama suda tak singgah sini..smpykan sis dah bsalin pon ya :) tahniahh

AiSyA LiEzA said...

comelnya diaaa ^^

Cik Nur™ said...

dah 8 bulan...kejap je rasakan...
comel dah dia..!

keli menari said...

nanti kita nak jodohkan la dengan dia ni..comel.haha
tp kite kawen pon tak lagi..hehe

MizzTina said...

amboi..makin kacak skang ye...

Kesuma Angsana said...

hehehe makin comey

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...